hu
en
hu

hu
en

Rendezvényhelyszín Budapesten - a Pest-Buda étterem kiváló helyszínt biztosít kis létszámú rendezvényeidnek!

Pest-Buda Hotel & Vendéglő a Budai Várban
Pest-Buda nappal
Atelier suit at Pest-Buda Hotel
Pest-Buda Bistro - első terem
Lutz Lajos, a Pest-Buda chef-je
Pest-Buda este
Pest-Buda Terasz

Lánybúcsú helyszín Budapesten

Lánybúcsú helyszín Budapesten? Akkor biztos, hogy Te vagy épp barátnőd nagy esemény előtt álltok. Ha diszkrét ünneplést, borozós-beszélgetős összejövetelt terveztek a lánybúcsú alkalmából, a Pest-Buda Vendéglő tökéletes választást kínál számotokra! Teraszunkon vagy akár különtermünkben is élvezhetitek...
Tovább

Legénybúcsú helyszín Budapesten

Legénybúcsú helyszín Budapesten? Ha ezt az oldalt olvasod, biztosak vagyunk benne hogy Rád, vagy egyik barátodra élete  nagy napja vár…  A legény évek lezárását pedig illik méltóképp megünnepelni – ahogy a hagyomány is tartja, ezért engedd meg, hogy bemutassuk a Pest-Buda Vendéglőt, mint...
Tovább

Születésnapi vacsorahelyszín Budapesten

Születésnapi vacsorahelyszín Budapesten? Engedd meg, hogy bemutassuk éttermünket, ahol az ünnep felidézheti a régmúlt időket: mikor a nagymama konyhájából kerültek a finom falatok az asztalra...
Tovább

Üzleti reggeli Budapesten

Egyre népszerűbbé válnak a nap korai szakaszában történő üzleti megbeszélések, az üzleti reggelik Budapesten. Ha már eleve egy  gyönyörű helyen – a Budai Várban – kerítünk ezekre sort, akkor a megbeszélés jó hangulatban kezdődik, amely az egész reggeli végkimenetelét pozitívan befolyásolja,...
Tovább

Borkóstoló Budapesten

Borkóstoló Budapesten? Igazi hamisítatlan, magyar borokra vágysz? Szeretnéd a hazai borkülönlegességeket hozzáértők ajánlásával végig kóstolni? Hát akkor a legjobb helyen jársz, mert nálunk, a város egyik legrégebbi éttermében, a Pest-Buda Vendéglőben erre is van lehetőséged. Szervezz egy különleges...
Tovább

Születésnapi vacsora Budapesten

Születésnapi vacsora Budapesten? Ha egy családias hangulatú éttermet keresel születésnap megünneplése céljából, ahol a belvároshoz közel, a zajtól mégis távol ünnepelhettek meghitt hangulatban, akkor a Pest-Buda Vendéglő tökéletes választás számotokra.
Tovább

Esküvői étterem Budapesten

Esküvői étterem Budapesten? Ha ilyesmire keresel, akkor alighanem ideje gratulálnunk! Életed nagy napjához közelítesz, amely minden bizonnyal felejthetetlen lesz – hiszen egy ilyen csodálatos esemény mindenki életében meghatározó szerepet tölt be. Ha azonban még nem találtad meg a tökéletes esküvői éttermet,...
Tovább

Vasárnapi ebéd Budapesten

Vasárnapi ebéd Budapesten? A magyar családok legfontosabb étkezése kétségkívül a vasárnapi ebéd, mely egyben az állandó heti programok részét is képezi. Ilyenkor abból a célból ül össze a család apraja-nagyja, hogy egy finom, gőzölgő fogás fölött beszéljék át a családtagokkal történt heti eseményeket....
Tovább

Rendezvényhelyszín Budapesten? A Pest-Buda Vendéglő az ideális választás!

 

Helyszínt keresel rendezvényednek? Legyen szó akár üzleti, akár magán jellegű eseményről, a Pest-Buda étterem kiváló helyszínül szolgálhat kis létszámú rendezvényednek. Ismerd meg éttermünk felszereltségét, és kérd személyre szabott ajánlatunkat! Lenyűgöző rendezvényhelyszín Budapesten, ez a Pest-Buda Vendéglő!

 

Vár téged is a Pest-Buda rendezvényhelyszín Budapesten, a belvárostól mindössze néhány percre: békés környezet a Budai Vár szívében

 

A rendezvények szervezésének sarkalatos pontja a helyszín kiválasztása. Amennyiben az esemény egy távol eső helyen kerül megrendezésre, sokaknak nehézséget jelenthet az odajutás. Abban az esetben, ha a rendezvényhelyszín Budapesten, a belvárosi forgatagtól mindössze néhány percnyi autóútra található, akkor minden meghívott számára kedvező döntést hozol. 

 


A Budai Vár elbűvölő kilátásáért és hangulatáért megéri megtenni ezt a rövid kitérőt! Éttermünk, a Pest-Buda Vendéglő könnyen megközelíthető helyen, a Fortuna utcában várja vendégeit, nyugodt és csendes környezetével kitűnő rendezvényhelyszín Budapesten, amennyiben a hangulatos helyeket részesíted előnyben.

 

 

Különleges rendezvényhelyszín Budapesten, a különleges eseményekhez

 

A Pest-Buda Vendéglő olyan rendezvényhelyszín Budapesten, amely a költői szépségű Budai Várban található, hazánk egyik legcsodálatosabb épületétől – a Mátyás-templomtól – mindössze pár méterre! 
Az egykori magyar királyok fényes rezidenciája mára már méltán nevezhető a művelődés palotájának, hiszen itt foglal helyet az egykori Várszínház, a Vármúzeum, a Magyar Nemzeti Galéria, illetve a hajdani Corvina-könyvtárhoz közel az Országos Széchényi Könyvtár is. 

 

Szeretnéd te is ilyen különleges helyen tartani születésnapi, baráti vagy üzleti rendezvényedet? Akkor vár téged is a Pest-Buda rendezvényhelyszín Budapesten, a belvárostól néhány percre!

 

A belvárosi forgatagtól mindössze pár percre, a Pest-Buda Vendéglő kiváló döntés ezen események lebonyolítására, hiszen az elbűvölő történelmi környezeten túlmenően, családias hangulatú éttermünk ízletes, magyar ételekkel vár! 

 

 

Rendezvényhelyszín Budapesten – válogass a nagymama konyhájából ismert ételek közül, és kísérd őket válogatott magyar borokkal!

 

A Pest-Buda Vendéglő a nagymama konyhájából már jól ismert, gyermekkorunkat idéző tradicionális ízekkel kedveskedik vendégeinek. 
A válogatott alapanyagokból készült ételek minőségére Lutz Lajos séf neve a garancia, akinek összeállításában olyan fogások kaptak helyet, mint a túrós csusza, a töltött káposzta, vagy mindannyiunk egyik nagy kedvence, az aranygaluska. Az ízletes falatok mellé pedig minőségi magyar borokat ajánlunk, melyeknek kiválasztásában sommelier segít benneteket. 
A Pest-Buda Vendéglő tehát ideális rendezvényhelyszín Budapesten, amennyiben a hagyományos ízeket részesíted előnyben.

 


Rendezvényhelyszín Budapesten szállással 

 

Megpihennétek a rendezvény végeztével? Akkor úgy válassz rendezvényhelyszínt Budapesten, hogy közel legyen a szállás! Nálunk csupán pár lépést kell megtenned a vendéglőtől, hogy álomra hajthasd a fejed. Az étterem fölött található Pest-Buda Hotel lakosztályai páratlan kényelemmel várnak rád is! 


Akár pároddal, akár családoddal vagy üzleti partnereiddel érkezel, szállodánkban mindenki megtalálhatja a számára ideális szobát. A különleges hangulatú design butik hotel a rusztikus tölgy falburkolatnak, mészkő fürdőszoba falainak és a falakon kortárs művészek alkotta képekkel valódi ékszerdoboza a Budai Várnak! 

 

Miért is kitűnő rendezvényhelyszín Budapesten tehát a Pest-Buda?

 

Az ország egyik leggyönyörűbb helyszínén található vendéglő és hotel fenséges ételeket kínál és impozáns környezetben nyújt szállást számodra. Továbbá olyan rendezvényhelyszín Budapesten, amely figyelembe veszi az egyéni igényeidet, hogy az esemény alkalmával minden tökéletes legyen!

Amennyiben az olvasottak alapján te is úgy gondolod, hogy a költői szépségű Budai Várban található Pest-Buda számodra az ideális rendezvényhelyszín Budapesten, akkor lépj velünk kapcsolatba és kérj tőlünk személyre szabott ajánlatot az alábbi gombra kattintva!

 

 

 

 

Kérj
Ajánlatot
Tőlünk