hu
en
hu

hu
en

Vasárnapi ebéd Budapesten - varázslatos magyar konyha a nagymama főztjének ízvilágával

ICONIC HOTEL & BISTRO

Est. 1696 carried on with love and care

| Szerző: Zsidai Group | Pest-Buda Étterem & Hotel

Vasárnapi ebéd Budapesten

Vasárnapi ebéd Budapesten - családi összejövetelek, vasárnapi ebédek a Pest-Buda étteremben

Vasárnapi ebéd Budapesten? A magyar családok legfontosabb étkezése kétségkívül a vasárnapi ebéd, mely egyben az állandó heti programok részét is képezi. Ilyenkor abból a célból ül össze a család apraja-nagyja, hogy egy finom, gőzölgő fogás fölött beszéljék át a családtagokkal történt heti eseményeket. Legyen szó unokákról, gyermekekről, vagy a nagyobb rokonságról, egy családi ebéd elkészítése igen nagy munkával jár, így néha megengedhetjük magunknak, hogy levegyék a vállunkról annak elkészítésének súlyát és minket szolgáljanak ki!

 


Vasárnapi ebéd Budapesten, vidám, családias környezetben

Ha egy kis lazításra vágysz, vagy unod már a szállodákban megszokott brunch-okat, a Pest-Buda Vendéglő házias, nagymama konyháját képviselő ételei és ízei garantáltan levesznek a lábadról! A vasárnapi ebéd Budapesten még sosem volt ennyire családias, ennyire hangulatos! Kínálatunk között kicsik és nagyok egyaránt megtalálják kedvenceiket, és az idősebbek mindemellett nosztalgiázhatnak is egy jót, felelevenítve a kedvenc ízek által felidézett emlékeket. Beszélgetés, jókedv, nosztalgia, harmónia. Ezt nyújta a Pest-Buda Vendéglő vasárnapi ebédje Budapesten.

 

Házias ízek, tradícionális magyar ételek… rántott hús és húsleves éppen úgy, mint otthon. Vasárnapi ebéd Budapesten, a Pest-Buda étteremben!

Lutz Lajos séf vezetésével olyan magyar klasszikusok kerültek az étlapra, mint a húsleves, a töltött paprika, a rántott hús, a hortobágyi palacsinta, különböző főzelékek, a csirkepaprikás vagy az aranygaluska. Nálunk, a Pest-Buda Vendéglőben mindenki megtalálja gyermekkora kedvelt ételeit, amelyek által tökéletessé vált a vasárnapi ebéd. A nagymama főztjének különleges ízvilága nálunk megelevenedik, a magyar borok pedig tökéletes kiegészítői lehetnek a választott fogásoknak. Így a vasárnapi ebéd Budapesten éppen olyan lesz, mint amelyre gyermekkorunkból emlékszünk!

 

Vasárnapi ebéd Budapesten, a belvároshoz igen közel, mégis csodás környezetben

Ha a család egy nyugodt, csendes, ám mindezek ellenére könnyen megközelíthető helyet keres, a Pest-Buda Vendéglő ideális választás. A vasárnapi ebéd Budapesten, pontosabban Budán a Te családod is újra összehozhatja! A belvárostól mindössze pár percre, a Budai Várban található éttermünk a könnyed megközelíthetőségén túl lehetőséget kínál az ebéd teraszon történő elfogyasztására is.

A Mátyás-templom közvetlen szomszédságában helyet foglaló vendéglőnk konyhájából ínycsiklandó magyar ételek és hozzá kellemes zamatú, válogatott magyar borok kerülnek ki, melyet a Budai Vár üdítő levegőjén, történelmi épületek között fogyaszthatnak el kedves vendégeink.  

 

 

Kellemes vasárnapi ebéd Budapesten – foglaljatok asztalt nálunk!

Amennyiben kedvet kaptatok egy igazi testi-lelki felfrissüléshez, akkor vár benneteket is a Pest-Buda Vendéglő vasárnapi ebédje Budapesten!

Vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi gombra kattintva! Sok szeretettel várunk benneteket!

 


Üzleti reggeli Budapesten

Egyre népszerűbbé válnak a nap korai szakaszában történő üzleti megbeszélések, az üzleti reggelik Budapesten. Ha már eleve egy  gyönyörű helyen – a Budai Várban – kerítünk ezekre sort, akkor a megbeszélés jó hangulatban kezdődik, amely az egész reggeli végkimenetelét pozitívan befolyásolja,...

Születésnapi vacsora Budapesten

Születésnapi vacsora Budapesten? Ha egy családias hangulatú éttermet keresel születésnap megünneplése céljából, ahol a belvároshoz közel, a zajtól mégis távol ünnepelhettek meghitt hangulatban, akkor a Pest-Buda Vendéglő tökéletes választás számotokra.

Vasárnapi ebéd Budapesten

Vasárnapi ebéd Budapesten? A magyar családok legfontosabb étkezése kétségkívül a vasárnapi ebéd, mely egyben az állandó heti programok részét is képezi. Ilyenkor abból a célból ül össze a család apraja-nagyja, hogy egy finom, gőzölgő fogás fölött beszéljék át a családtagokkal történt heti eseményeket....
Pest-Buda - design boutique hotel & bistro


Vendéglő & terasz +36 1 225 0377 | Hotel +36 1 800 9213

e-mail: hello@pest-buda.com


House rules & legal notice

facebook instagram tripadvisor flickr
Zsidai 21 Pierrot Baltazár Black Rose El Paseo del Mar És És Deli Jamie's Italian Jamie Oliver Jamie's Pizzeria Opera Café Spíler Buda Spíler beach club Spíler Original Spíler Pool & Bar Spíler Shanghai Pest-Buda Terasz
Szeretnék értesülni a hírekről