hu
en
hu

hu
en

Vasárnapi ebéd Budapesten - varázslatos magyar konyha a nagymama főztjének ízvilágával

ICONIC HOTEL & BISTRO

Est. 1696 carried on with love and care

| Szerző: Zsidai Group | Pest-Buda Étterem & Hotel

Vasárnapi ebéd Budapesten

Vasárnapi ebéd Budapesten - családi összejövetelek, vasárnapi ebédek a Pest-Buda étteremben

Vasárnapi ebéd Budapesten? A magyar családok legfontosabb étkezése kétségkívül a vasárnapi ebéd, mely egyben az állandó heti programok részét is képezi. Ilyenkor abból a célból ül össze a család apraja-nagyja, hogy egy finom, gőzölgő fogás fölött beszéljék át a családtagokkal történt heti eseményeket. Legyen szó unokákról, gyermekekről, vagy a nagyobb rokonságról, egy családi ebéd elkészítése igen nagy munkával jár, így néha megengedhetjük magunknak, hogy levegyék a vállunkról annak elkészítésének súlyát és minket szolgáljanak ki!

 


Vasárnapi ebéd Budapesten, vidám, családias környezetben

Ha egy kis lazításra vágysz, vagy unod már a szállodákban megszokott brunch-okat, a Pest-Buda Vendéglő házias, nagymama konyháját képviselő ételei és ízei garantáltan levesznek a lábadról! A vasárnapi ebéd Budapesten még sosem volt ennyire családias, ennyire hangulatos! Kínálatunk között kicsik és nagyok egyaránt megtalálják kedvenceiket, és az idősebbek mindemellett nosztalgiázhatnak is egy jót, felelevenítve a kedvenc ízek által felidézett emlékeket. Beszélgetés, jókedv, nosztalgia, harmónia. Ezt nyújta a Pest-Buda Vendéglő vasárnapi ebédje Budapesten.

 

Házias ízek, tradícionális magyar ételek… rántott hús és húsleves éppen úgy, mint otthon. Vasárnapi ebéd Budapesten, a Pest-Buda étteremben!

Lutz Lajos séf vezetésével olyan magyar klasszikusok kerültek az étlapra, mint a húsleves, a töltött paprika, a rántott hús, a hortobágyi palacsinta, különböző főzelékek, a csirkepaprikás vagy az aranygaluska. Nálunk, a Pest-Buda Vendéglőben mindenki megtalálja gyermekkora kedvelt ételeit, amelyek által tökéletessé vált a vasárnapi ebéd. A nagymama főztjének különleges ízvilága nálunk megelevenedik, a magyar borok pedig tökéletes kiegészítői lehetnek a választott fogásoknak. Így a vasárnapi ebéd Budapesten éppen olyan lesz, mint amelyre gyermekkorunkból emlékszünk!

 

Vasárnapi ebéd Budapesten, a belvároshoz igen közel, mégis csodás környezetben

Ha a család egy nyugodt, csendes, ám mindezek ellenére könnyen megközelíthető helyet keres, a Pest-Buda Vendéglő ideális választás. A vasárnapi ebéd Budapesten, pontosabban Budán a Te családod is újra összehozhatja! A belvárostól mindössze pár percre, a Budai Várban található éttermünk a könnyed megközelíthetőségén túl lehetőséget kínál az ebéd teraszon történő elfogyasztására is.

A Mátyás-templom közvetlen szomszédságában helyet foglaló vendéglőnk konyhájából ínycsiklandó magyar ételek és hozzá kellemes zamatú, válogatott magyar borok kerülnek ki, melyet a Budai Vár üdítő levegőjén, történelmi épületek között fogyaszthatnak el kedves vendégeink.  

 

 

Kellemes vasárnapi ebéd Budapesten – foglaljatok asztalt nálunk!

Amennyiben kedvet kaptatok egy igazi testi-lelki felfrissüléshez, akkor vár benneteket is a Pest-Buda Vendéglő vasárnapi ebédje Budapesten!

Vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi gombra kattintva! Sok szeretettel várunk benneteket!

 


Üzleti reggeli Budapesten

Egyre népszerűbbé válnak a nap korai szakaszában történő üzleti megbeszélések, az üzleti reggelik Budapesten. Ha már eleve egy  gyönyörű helyen – a Budai Várban – kerítünk ezekre sort, akkor a megbeszélés jó hangulatban kezdődik, amely az egész reggeli végkimenetelét pozitívan befolyásolja,...

Születésnapi vacsora Budapesten

Születésnapi vacsora Budapesten? Ha egy családias hangulatú éttermet keresel születésnap megünneplése céljából, ahol a belvároshoz közel, a zajtól mégis távol ünnepelhettek meghitt hangulatban, akkor a Pest-Buda Vendéglő tökéletes választás számotokra.

Vasárnapi ebéd Budapesten

Vasárnapi ebéd Budapesten? A magyar családok legfontosabb étkezése kétségkívül a vasárnapi ebéd, mely egyben az állandó heti programok részét is képezi. Ilyenkor abból a célból ül össze a család apraja-nagyja, hogy egy finom, gőzölgő fogás fölött beszéljék át a családtagokkal történt heti eseményeket....