hu
en
en hu

Vasárnapi ebéd Budapesten - varázslatos magyar konyha a nagymama főztjének ízvilágával

IKONIKUS HOTEL & BISZTRÓ

1696 óta szeretettel és törődéssel

ELÉRHETŐSÉG ELLENŐRZÉSE

Szeretettel vár a Pest-Buda reggelire, ebédre és vacsorára is!

| Szerző: Zsidai Group | Pest-Buda Étterem & Hotel

Vasárnapi ebéd Budapesten

Vasárnapi ebéd Budapesten - családi összejövetelek, vasárnapi ebédek a Pest-Buda étteremben

Vasárnapi ebéd Budapesten? A magyar családok legfontosabb étkezése kétségkívül a vasárnapi ebéd, mely egyben az állandó heti programok részét is képezi. Ilyenkor abból a célból ül össze a család apraja-nagyja, hogy egy finom, gőzölgő fogás fölött beszéljék át a családtagokkal történt heti eseményeket. Legyen szó unokákról, gyermekekről, vagy a nagyobb rokonságról, egy családi ebéd elkészítése igen nagy munkával jár, így néha megengedhetjük magunknak, hogy levegyék a vállunkról annak elkészítésének súlyát és minket szolgáljanak ki!

 


Vasárnapi ebéd Budapesten, vidám, családias környezetben

Ha egy kis lazításra vágysz, vagy unod már a szállodákban megszokott brunch-okat, a Pest-Buda Vendéglő házias, nagymama konyháját képviselő ételei és ízei garantáltan levesznek a lábadról! A vasárnapi ebéd Budapesten még sosem volt ennyire családias, ennyire hangulatos! Kínálatunk között kicsik és nagyok egyaránt megtalálják kedvenceiket, és az idősebbek mindemellett nosztalgiázhatnak is egy jót, felelevenítve a kedvenc ízek által felidézett emlékeket. Beszélgetés, jókedv, nosztalgia, harmónia. Ezt nyújta a Pest-Buda Vendéglő vasárnapi ebédje Budapesten.

 

Házias ízek, tradícionális magyar ételek… rántott hús és húsleves éppen úgy, mint otthon. Vasárnapi ebéd Budapesten, a Pest-Buda étteremben!

Lutz Lajos séf vezetésével olyan magyar klasszikusok kerültek az étlapra, mint a húsleves, a töltött paprika, a rántott hús, a hortobágyi palacsinta, különböző főzelékek, a csirkepaprikás vagy az aranygaluska. Nálunk, a Pest-Buda Vendéglőben mindenki megtalálja gyermekkora kedvelt ételeit, amelyek által tökéletessé vált a vasárnapi ebéd. A nagymama főztjének különleges ízvilága nálunk megelevenedik, a magyar borok pedig tökéletes kiegészítői lehetnek a választott fogásoknak. Így a vasárnapi ebéd Budapesten éppen olyan lesz, mint amelyre gyermekkorunkból emlékszünk!

 

Vasárnapi ebéd Budapesten, a belvároshoz igen közel, mégis csodás környezetben

Ha a család egy nyugodt, csendes, ám mindezek ellenére könnyen megközelíthető helyet keres, a Pest-Buda Vendéglő ideális választás. A vasárnapi ebéd Budapesten, pontosabban Budán a Te családod is újra összehozhatja! A belvárostól mindössze pár percre, a Budai Várban található éttermünk a könnyed megközelíthetőségén túl lehetőséget kínál az ebéd teraszon történő elfogyasztására is.

A Mátyás-templom közvetlen szomszédságában helyet foglaló vendéglőnk konyhájából ínycsiklandó magyar ételek és hozzá kellemes zamatú, válogatott magyar borok kerülnek ki, melyet a Budai Vár üdítő levegőjén, történelmi épületek között fogyaszthatnak el kedves vendégeink.  

 

 

Kellemes vasárnapi ebéd Budapesten – foglaljatok asztalt nálunk!

Amennyiben kedvet kaptatok egy igazi testi-lelki felfrissüléshez, akkor vár benneteket is a Pest-Buda Vendéglő vasárnapi ebédje Budapesten!

Vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi gombra kattintva! Sok szeretettel várunk benneteket!

 


Családi összejövetel Budapesten

Családi összejövetel Budapesten? Ha te is szeretnél szeretteid társaságában egy igazán családias hangulatú helyen ünnepelni, akkor válaszd az összejövetel helyszínéül a Budai Várban helyet foglaló Pest-Buda Vendéglőt!  

Céges vacsorahelyszín Budapesten

Céges vacsorahelyszín Budapesten? Évértékelő események, karácsonyi céges összejövetelek, szűkebb körű vezetői vacsorák vagy motivácóis csapatépítő vacsorák esetén is tudjuk a tökéletes választást: éttermünkben két terem található, a hátsó, 26 fős terem külön is választható és kibérelhető....
Pest-Buda - design boutique hotel & bistro


Vendéglő & terasz +36 1 225 0377 | Hotel +36 1 800 9213

e-mail: hello@pest-buda.com


House rules & legal notice

HOTEL

VENDÉGLŐ/BISTRO

Szeretnék értesülni a hírekről


Feliratkozom
Honlapkészítés, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.