hu
en
hu

hu
en

Családi összejövetel Budapesten - Születésnap, névnap, évforduló, keresztelő, elsőáldozás, ballagás utáni ebéd- és vacsorahelyszín, esküvői fogadáshelyszín, családi vacsorahelyszín, privát vacsorahelyszín, házassági vacsorahelyszín, névnapi vacso

ICONIC HOTEL & BISTRO

Est. 1696 carried on with love and care

Családi összejövetel Budapesten

Családi összejövetel Budapesten - magyar étterem a Budai Várban

Családi összejövetel Budapesten? Ha te is szeretnél szeretteid társaságában egy igazán családias hangulatú helyen ünnepelni, akkor válaszd az összejövetel helyszínéül a Budai Várban helyet foglaló Pest-Buda Vendéglőt!

 


Családi összejövetel Budapesten, a Budai Várban - Könnyű megközelíthetőség, meghitt körülmények 

 

Manapság már számos hely közül válogathatunk, amelyeknek köszönhetően még kellemesebbé válhat a családi összejövetel Budapesten, de ha ennyi lehetőség áll rendelkezésünkre, akkor miért ne ünnepelhetnénk a Világörökségi ranglistán is szereplő Budai Várnegyedben?


A Budai Várban található Pest-Buda Vendéglő többek között megközelíthetőségét tekintve is kiváló színtere az olyan események lebonyolításának is, mint a családi összejövetel Budapesten, hiszen csupán néhány percnyire található a belvárostól. Ennek a néhány perces kitérőnek köszönhetően magunk mögött hagyhatjuk a túlzsúfolt utcákat és a városi forgatagot. A macskaköves utcák és az impozáns házak hangulata magukkal ragadják látogatóikat.

 

Családi összejövetel Budapesten, a Pest-Buda Vendéglőben. Diszkrét, nyugodt éttermünk, házias magyar ízekkel vár!


Családi összejövetel Budapesten, akárcsak a nagymama konyhájában! A Pest-Buda Vendéglő tökéletes rendezvényhelyszín arra, hogy összegyűljön a család. Egy családi összejövetel Budapesten olyan helyszínt kíván, ahol meghitt beszélgetésekre is sort keríthetünk, hiszen mikor összegyűlik a család apraja-nagyja, akkor örömmel hallgatjuk meg rokonaink élményeit. Az ilyen beszélgetésekhez pedig nyugalom szükséges, ahol halljuk egymás szavát. A családi összejövetel Budapesten, a Pest-Buda Vendéglőben kiválóan alkalmas a diszkrét ünneplésekre. Születésnap, névnap, évforduló vagy ballagás? Nálunk biztosan hallani fogjátok egymás szavát, az éttermünkben eltöltött idő igazán emlékezetes élmény lesz!

 

Családi összejövetel Budapesten egyéni igényekkel – A Pest-Buda Vendéglő kiváló partnered ebben!

 

Amennyiben a családi összejövetel Budapesten, a Pest-Budában kerül megrendezésre, esetleges kéréseidnek a legnagyobb örömmel teszünk eleget. Akár egyedi eszközökről, akár tortarendelésről legyen szó, mi készséggel állunk rendelkezésedre, hogy a családi összejövetel Budapesten, ne csupán az elbűvölő helyszín miatt legyen emlékezetes. Lutz Lajos séf a sommelier-vel közösen állítja össze a menüsort, figyelembe véve minden különleges kívánságot. Cukrászműhelyünkből tortát is rendelhetsz az étterembe, cukor-, glutén- és laktózmentes változatokban egyaránt. 

 

Családi összejövetel Budapesten - ízletes ételek egyenesen a nagymama konyhájából, zamatos magyar borok társaságában 

 

Éttermünk kínálatát tekintve, friss magyar konyhánk garantáltan elnyeri minden családtag és vendég tetszését. Az étlapon könnyű ételek és magyar klasszikusok egyaránt megtalálhatók, így a család minden tagja kiválaszthatja a számára legvonzóbb fogásokat. A magyar borokból álló borlap számos olyan tételt tartalmaz, amely csak a Pest-Budában kóstolható meg, s ezek a borkülönlegességek kellemes kísérői a tartalmas beszélgetéseknek. 

 

Amennyiben szeretnéd családi összejöveteledet Budapesten, a Budai Várban megszervezni, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi gombra kattintva! 
 


Üzleti reggeli Budapesten

Egyre népszerűbbé válnak a nap korai szakaszában történő üzleti megbeszélések, az üzleti reggelik Budapesten. Ha már eleve egy  gyönyörű helyen – a Budai Várban – kerítünk ezekre sort, akkor a megbeszélés jó hangulatban kezdődik, amely az egész reggeli végkimenetelét pozitívan befolyásolja,...

Születésnapi vacsora Budapesten

Születésnapi vacsora Budapesten? Ha egy családias hangulatú éttermet keresel születésnap megünneplése céljából, ahol a belvároshoz közel, a zajtól mégis távol ünnepelhettek meghitt hangulatban, akkor a Pest-Buda Vendéglő tökéletes választás számotokra.

Vasárnapi ebéd Budapesten

Vasárnapi ebéd Budapesten? A magyar családok legfontosabb étkezése kétségkívül a vasárnapi ebéd, mely egyben az állandó heti programok részét is képezi. Ilyenkor abból a célból ül össze a család apraja-nagyja, hogy egy finom, gőzölgő fogás fölött beszéljék át a családtagokkal történt heti eseményeket....