hu
en
en hu

Családi összejövetel Budapesten - Születésnap, névnap, évforduló, keresztelő, elsőáldozás, ballagás utáni ebéd- és vacsorahelyszín, esküvői fogadáshelyszín, családi vacsorahelyszín, privát vacsorahelyszín, házassági vacsorahelyszín, névnapi vacso

Array ( [l_id] => 2 [l_name] => magyar [l_img] => hun.png [l_avail] => 1 [l_code] => hu [l_code_long] => hu_HU ) Array ( [pr_id] => 1 [pr_title] => IKONIKUS HOTEL & BISZTRÓ [pr_text] => 1696 óta szeretettel és törődéssel [pr_img] => lraBvspOBoGZODff.jpg [pr_weight] => 0 [pr_public] => 1 [pr_img_mobile] => [pr_link] => [pr_title_en] => ICONIC HOTEL & BISTRO [pr_text_en] => Est.1696 with love and care [pr_link_en] => [pr_linktxt] => )

IKONIKUS HOTEL & BISZTRÓ

1696 óta szeretettel és törődéssel

ELÉRHETŐSÉG ELLENŐRZÉSE

Szeretettel vár a Pest-Buda reggelire, ebédre és vacsorára is!

Családi összejövetel Budapesten

Családi összejövetel Budapesten - magyar étterem a Budai Várban

Családi összejövetel Budapesten? Ha te is szeretnél szeretteid társaságában egy igazán családias hangulatú helyen ünnepelni, akkor válaszd az összejövetel helyszínéül a Budai Várban helyet foglaló Pest-Buda Vendéglőt!

 


Családi összejövetel Budapesten, a Budai Várban - Könnyű megközelíthetőség, meghitt körülmények 

 

Manapság már számos hely közül válogathatunk, amelyeknek köszönhetően még kellemesebbé válhat a családi összejövetel Budapesten, de ha ennyi lehetőség áll rendelkezésünkre, akkor miért ne ünnepelhetnénk a Világörökségi ranglistán is szereplő Budai Várnegyedben?


A Budai Várban található Pest-Buda Vendéglő többek között megközelíthetőségét tekintve is kiváló színtere az olyan események lebonyolításának is, mint a családi összejövetel Budapesten, hiszen csupán néhány percnyire található a belvárostól. Ennek a néhány perces kitérőnek köszönhetően magunk mögött hagyhatjuk a túlzsúfolt utcákat és a városi forgatagot. A macskaköves utcák és az impozáns házak hangulata magukkal ragadják látogatóikat.

 

Családi összejövetel Budapesten, a Pest-Buda Vendéglőben. Diszkrét, nyugodt éttermünk, házias magyar ízekkel vár!


Családi összejövetel Budapesten, akárcsak a nagymama konyhájában! A Pest-Buda Vendéglő tökéletes rendezvényhelyszín arra, hogy összegyűljön a család. Egy családi összejövetel Budapesten olyan helyszínt kíván, ahol meghitt beszélgetésekre is sort keríthetünk, hiszen mikor összegyűlik a család apraja-nagyja, akkor örömmel hallgatjuk meg rokonaink élményeit. Az ilyen beszélgetésekhez pedig nyugalom szükséges, ahol halljuk egymás szavát. A családi összejövetel Budapesten, a Pest-Buda Vendéglőben kiválóan alkalmas a diszkrét ünneplésekre. Születésnap, névnap, évforduló vagy ballagás? Nálunk biztosan hallani fogjátok egymás szavát, az éttermünkben eltöltött idő igazán emlékezetes élmény lesz!

 

Családi összejövetel Budapesten egyéni igényekkel – A Pest-Buda Vendéglő kiváló partnered ebben!

 

Amennyiben a családi összejövetel Budapesten, a Pest-Budában kerül megrendezésre, esetleges kéréseidnek a legnagyobb örömmel teszünk eleget. Akár egyedi eszközökről, akár tortarendelésről legyen szó, mi készséggel állunk rendelkezésedre, hogy a családi összejövetel Budapesten, ne csupán az elbűvölő helyszín miatt legyen emlékezetes. Lutz Lajos séf a sommelier-vel közösen állítja össze a menüsort, figyelembe véve minden különleges kívánságot. Cukrászműhelyünkből tortát is rendelhetsz az étterembe, cukor-, glutén- és laktózmentes változatokban egyaránt. 

 

Családi összejövetel Budapesten - ízletes ételek egyenesen a nagymama konyhájából, zamatos magyar borok társaságában 

 

Éttermünk kínálatát tekintve, friss magyar konyhánk garantáltan elnyeri minden családtag és vendég tetszését. Az étlapon könnyű ételek és magyar klasszikusok egyaránt megtalálhatók, így a család minden tagja kiválaszthatja a számára legvonzóbb fogásokat. A magyar borokból álló borlap számos olyan tételt tartalmaz, amely csak a Pest-Budában kóstolható meg, s ezek a borkülönlegességek kellemes kísérői a tartalmas beszélgetéseknek. 

 

Amennyiben szeretnéd családi összejöveteledet Budapesten, a Budai Várban megszervezni, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi gombra kattintva! 
 


Családi összejövetel Budapesten

Családi összejövetel Budapesten? Ha te is szeretnél szeretteid társaságában egy igazán családias hangulatú helyen ünnepelni, akkor válaszd az összejövetel helyszínéül a Budai Várban helyet foglaló Pest-Buda Vendéglőt!  

Céges vacsorahelyszín Budapesten

Céges vacsorahelyszín Budapesten? Évértékelő események, karácsonyi céges összejövetelek, szűkebb körű vezetői vacsorák vagy motivácóis csapatépítő vacsorák esetén is tudjuk a tökéletes választást: éttermünkben két terem található, a hátsó, 26 fős terem külön is választható és kibérelhető....
Pest-Buda - design boutique hotel & bistro


Vendéglő & terasz +36 1 225 0377 | Hotel +36 1 800 9213

e-mail: hello@pest-buda.com


House rules & legal notice

facebook instagram tripadvisor flickr
Zsidai 21 Pierrot Baltazár Black Rose El Paseo del Mar És És Deli Jamie's Italian Jamie Oliver Jamie's Pizzeria Opera Café Spíler Buda Spíler beach club Spíler Original Spíler Pool & Bar Spíler Shanghai Pest-Buda Terasz
Szeretnék értesülni a hírekről
Honlapkészítés, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.