hu
en
hu

hu
en

Étterem terasszal a Budai Várban? Budapest leghangulatosabb magyar étterme a Mátyás-templom lábánál terasszal várja vendégeit!

Pest-Buda Hotel & Vendéglő a Budai Várban
Pest-Buda nappal
Atelier suit at Pest-Buda Hotel
Pest-Buda Bistro - első terem
Lutz Lajos, a Pest-Buda chef-je
Pest-Buda este
Pest-Buda Terasz
ASZTALFOGLALÁS

Teraszos étterem Budán

Csodálatos környezetre, friss levegőre és fenséges tradicionális ízekre vágysz? Akkor a Pest-Buda a neked való teraszos étterem Budán!   Mi is lehetne kellemesebb időtöltés egy napsütéses délutánon egy elbűvölő helyen elköltött ebédnél vagy vacsoránál? A Pest-Buda Vendéglő egy olyan teraszos...
Tovább

Étterem terasszal a Budai Várban? Ha beköszönt a várva várt napsütés és a nyárias idő, nincs is jobb kikapcsolódás, mint egy kellemes frissítő vagy épp ebéd, vacsora egy étteremben, amely terasszal várja vendégeit a Budai Várban. A Pest-Buda Vendéglőben áprilistól októberig várunk teraszunkon (is) házias magyar ételekkel, kézműves sörökkel, különleges magyar borokkal vagy épp frissítőkkel!

 

Étterem terasszal a Budai Várban – a Mátyás templom lábánál

A Pest-Buda Vendéglő különálló terasza a parkosított Hess András téren a Budai Várban, gesztenyefák árnyékában, a Budai Várnegyed egyik leghíresebb épületének – a Mátyás templomnak – lábánál várja kedves Vendégeit a nyári időszakban. Teraszos éttermünk kiváló választás a Budai Várba érkező turisták vagy csupán sétálni vágyók számára egy kis pihenésre, de ugyanúgy alkalmas akár egy kiadós ebéd vagy vacsora elfogyasztására is, amelyről a Pest-Buda Vendéglő gondoskodik. 

Élvezd a napsütést egy frissítő ital és barátaid, családod, vagy épp üzleti partnered társaságában az ország egyik legszebb területén elhelyezkedő teraszunkon! Ha étterem terasszal a Budai Várban, akkor Pest-Buda Vendéglő!

 

Étterem terasszal a Budai Várban – magyar konyha, házias ízek és különleges magyar borok terítéken

Ki ne gondolna vissza nosztalgikus, kellemes emlékekkel a régi szép időkre, a nagymama házias ízeire és főztjeire? A Pest-Buda Vendéglő terasza a Budai Várban is ezt kínálja: klasszikus magyar ételek szívvel lélekkel, a nagymama házias magyar konyhája letisztultan, a legjobb alapanyagokból gondosan és szeretettel elkészítve Lutz Lajos gondoskodó kezei alatt.

Konyhánkban nem a minél komplikáltabb ételek elkészítésére törekszünk, sokkal inkább a klasszikus kedvenceknek szeretnénk új életet adni úgy, hogy a lehető legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfeleljünk. Éppen ezért ez az étterem terasszal a Budai Várban tökéletes választás lehet mindazok számára, akik nosztalgiáznának kicsit az ízek kavalkádjában!

 

Egy történelmi épület, egy történelmi étterem terasszal a Budai Várban…

A mai Pest-Buda Vendéglő és Hotel, bár nemrégiben a Zsidai Group kezei által nagy átalakuláson ment keresztül, korántsem mondható újdonságnak a Fortuna utcában – sőt! A Budai Vár, és Budapest egyik legrégebbi éttermét fémjelezzük ezzel a névvel. Jelenlegi formáját – a fogadó-bisztró párost már a 19. században is látogathatták, igaz, akkoriban a mai magyar éttermünk még kocsmaként funkcionált. Az évtizedek múlásával hamarosan egy fehér abroszos, igazán elegáns éttermet találhattak itt a betérő- és szállóvendégek, napjainkban pedig inkább a meghitt, otthonos hangulat és a házias ízvilág jellemzi az Vendéglőt, mely teraszával vár mindenkit szeretettel a Budai Várban.

Kiránduljatok, sétáljatok egyet a környéken, és látogassatok el hozzánk – az étterem terasszal a Budai Várban vár titeket!

Pest-Buda a tripadvisoron
Asztal-
foglalás
Most