hu
en
hu

hu
en

Üzleti reggeli Budapesten - Céges megbeszélések, üzleti reggelik tökéletes helyszíne a Pest-Buda Vendéglő!

ICONIC HOTEL & BISTRO

Est. 1696 carried on with love and care

| Szerző: Zsidai Group | Pest-Buda Étterem & Hotel

Üzleti reggeli Budapesten

Üzleti reggeli Budapesten - a belvárostól néhány percre, impozáns környezetben a Budai Várban

Egyre népszerűbbé válnak a nap korai szakaszában történő üzleti megbeszélések, az üzleti reggelik Budapesten. Ha már eleve egy  gyönyörű helyen – a Budai Várban – kerítünk ezekre sort, akkor a megbeszélés jó hangulatban kezdődik, amely az egész reggeli végkimenetelét pozitívan befolyásolja, ráadásul még partnerünket is lenyűgözhetjük általa.

 


Üzleti reggeli Budapesten - Kezdd a reggelt a Pest-Budában, impozáns környezetben, és érd el a vágyott sikert!

A korai napsugarak által megvilágított Budai Várnál kevesebb szebb látvány létezik, az onnan nyíló csodálatos kilátás pedig - az ébredező várost kémlelve - sokaknak örökre beleég az emlékezetébe. Ha egy ilyen helyen, a megnyugtató, friss levegőn madárcsicsergés közepette fogyasztjuk el reggelinket üzleti partnerünkkel, az minden bizonnyal az ő hangulatára is kihatással lesz. Kiváltképp érvényes ez abban az esetben, amennyiben külföldi partnert invitálunk üzleti reggelire Budapesten, hiszen az impozáns környezet számára még újdonság is lesz! Az üzleti reggeli Budapesten így nagy eséllyel jó hangulatban indul majd.

 

Üzleti reggeli Budapesten egy magyar étteremben, barátságos hangulatban

Magyarország egyik legnépszerűbb turisztikai látványosságában – a Budai Várban – üzleti reggeli esetén partnerünket akár egy rövid sétára is meginvitálhatjuk az étkezést követően, így még szívélyesebbé tehetjük ezt az alkalmat. Persze nem csak a környezet hangulata és páratlan megjelenése teszi tökéletessé a Pest-Buda Vendéglőt.

Éttermünk barátságos hangulata, diszkréten elhelyezett asztalai kis-, vagy akár nagyobb létszámú üzleti reggelikre és alkalmassá teszi a helyszínt. Kiváló magyar ételeink pedig már reggelikor elérhetőek, így a minőségben biztos nem találtok majd kifogást! Ha az üzleti reggeli Budapesten külföldi partnerekkel zajlik, számukra a kínálat is különlegességeket tartogat majd – ha pedig hazai partnereiddel készülsz üzleti találkozót szervezni, a házias ízek biztosítják majd a tökéletes hangulatot.

 

Üzleti reggeli Budapesten, a Pest-Buda Vendéglőben

A Pest-Buda Vendéglőt annak elhelyezkedése, hangulata és ételeinek minőségén túl a változatos és bőséges reggeli kínálata is kiemeli a többi étterem közül. Mindenki megtalálja nálunk a kedvenc fogását, de az újdonságokat kedvelők számára is bőven tartogatunk meglepetéseket! Említsük akár a Budapest Mokka speciality coffee-t, a saját cukrászműhelyünkben és pékségünkben frissen készült süteményeket, vagy a konyhánk által frissen sült reggelijeinket – így elmondhatjuk, hogy az üzleti reggeli Budapesten nálunk garantáltan jó választás!

 

Várunk szeretettel egy üzleti reggelire Budapesten, a Pest-Buda Vendéglőben!

Vendéglőnk a belvárostól mindössze csupán néhány percnyire található, de a látványért és a Budai Vár által nyújtott páratlan hangulatért valóban érdemes megtenni ezt a kis kitérőt. Általa nem csupán partnerünk szájára varázsolunk mosolyt, hanem mi magunk is vidáman, felfrissülve távozhatunk a reggeli befejeztével. Nagyobb foglalások esetén pedig akár svédasztalos cateringgel is szolgálunk; kollégáink készséggel állnak rendelkezésetekre az esetlegesen felmerülő kérdésekkel kapcsolatban!Térjetek be hozzánk reggel 7-től egy finom üzleti reggelire Budapesten, és induljon vidáman a napotok! 

 


Üzleti reggeli Budapesten

Egyre népszerűbbé válnak a nap korai szakaszában történő üzleti megbeszélések, az üzleti reggelik Budapesten. Ha már eleve egy  gyönyörű helyen – a Budai Várban – kerítünk ezekre sort, akkor a megbeszélés jó hangulatban kezdődik, amely az egész reggeli végkimenetelét pozitívan befolyásolja,...

Születésnapi vacsora Budapesten

Születésnapi vacsora Budapesten? Ha egy családias hangulatú éttermet keresel születésnap megünneplése céljából, ahol a belvároshoz közel, a zajtól mégis távol ünnepelhettek meghitt hangulatban, akkor a Pest-Buda Vendéglő tökéletes választás számotokra.

Vasárnapi ebéd Budapesten

Vasárnapi ebéd Budapesten? A magyar családok legfontosabb étkezése kétségkívül a vasárnapi ebéd, mely egyben az állandó heti programok részét is képezi. Ilyenkor abból a célból ül össze a család apraja-nagyja, hogy egy finom, gőzölgő fogás fölött beszéljék át a családtagokkal történt heti eseményeket....