hu
en
en hu

Friends & Family - a Zsidai Group

IKONIKUS HOTEL & BISZTRÓ

1696 óta szeretettel és törődéssel

ELÉRHETŐSÉG ELLENŐRZÉSE

Szeretettel vár a Pest-Buda reggelire, ebédre és vacsorára is!

FAMILY

A Zsidai család 1982 óta meghatározó szerepet tölt be a magyar gasztronómiában. Ebben az évben nyitotta meg Zsidai Ilona és férje, Péter a Budai Várban a város első privát kávéházát, a Pierrot-t.

A csoport mai vezetője, fiuk - a Pro Turismo Díjas - Zsidai Zoltán Roy, aki tagja a magyar gasztronómiát és vendéglátást meghatározó Magyar Bocuse d'Or Akadémiának, és a szakmát összefogó Pannon Gasztronómiai Akadémiának. A cégcsoporthoz közel 20 étterem, bár, kávéház, és 2 boutique hotel tartozik Budapesten, Bécsben, és Marbellan. A csoport olyan nívós partnerekkel dolgozik együtt nemzetközi szinten is, mint a Jamie Oliver Group, és a Kempinski Hotels.

 

FRIENDS

BUDAI ÉTTERMEINK

Ha Mick Jagger és Lana del Rey szeretne összefutni, akkor azt itt szeretné. A város legjobb kézműves hamburgerei, elképesztő rusztikus pizzák, superfood ételek, és friss saláták, valamint a város egyik legerősebb steak választéka található itt meg a legmenőbb spanyol, ausztrál és argentín farmokról származó zamatos, csontos T-bone, porterhouse és rib eye. A hazai mellett újvilági borokra fókuszáló borlap kiemelkedő ausztrál, kaliforniai, új-zélandi és dél-afrikai borokal, de a kézműves sörválaszték és a koktéllap is páratlan a Spíler Budában. Reggelente high-end specialty kávé és reggeli kézműves péksütemény kapható, délben pedig érdemes betérni egy üzleti express ebédre, ami gyors és igazi házias ételeket kínál, kiegészítve a fő étlapot.

Békebeli magyar konyha 21. századi módon: minden hagyományos ízt szándékosan megőrizve, ételeink mégis könnyebbek a régimódi magyar ételeknél. Ennek érdekében a legjobb alapanyagokat vásároljuk, új technikákat, eljárásokat alkalmazunk. Reméljük sikerült létrehozni egy olyan magyar vendéglőt, ahol jól érezhetjük magunkat mi magyarok is, ahol felidézhetik a kedvenc régi ízeiket egy kissé izgalmasabb megközelítésben és mindezt egy kötetlen, kényelmes hangulatban.

A Baltazár egy intézmény, egy gasztronómiai lubickáló központ a maga barátságos, befogadható és nem kihívó módján. törzshely egy életérzésre: a hagyományos éttermi formalitásoktól és működéstől elszakadva, ide bárki betérhet reggelire, ebédre, vacsorára, nassolni vagy csak egy italra, de legfőképp csak úgy; időt tölteni, dolgozni, találkozni, a napos teraszt élvezni. Őszinte, autentikus alapanyagok és főleg a Kárpát-medence legizgalmasabb borai.


Elegáns magyar - budapesti konyha valódi ízes, csodás magyar ételek nagypolgári, európai tálalásban, a legjobb alapanyagokból. Régi magyar recepteken alapuló valóban klasszikus magyar ételek, 13.századi környezetben.

A Budavári Jamie's Italian Jamie Oliver első közép-európai étterme, mely a gyönyörű és pezsgő Budapesten, azon belül is a történelmi Budai Várban talált helyet magának. Tágas és világos termeivel és teraszával tökéletes helyszín egy baráti, családi ebédre vagy vacsorára, vagy akár egy munka utáni italra. Az egyedileg összeállított étlap Jamie klasszikus olasz ételeit tartalmazza, csakúgy mint a házi készítésű pizzát, kézműves söröket, illetve helyi és olasz borokat egyaránt.


PESTI ÉTTERMEINK

A Spíler a belváros egyik kedvenc bisztrója, kocsmája, szórakozóhelye: minőségi street food, laza környezet, vagány emberek, a legizgalmasabb magyar kézműves sörök, válogatott borok, hatalmas bárpult és angolszász elektronikus zenét pörgető rezidens DJ.

Spíler Shangahai: bisztró, bár, klub és privát bulikra is alkalmas titkos bár. A 30-as évek Shanghai-a inspirálta rusztikus-ipari környezet, vagány ételek - ázsiai csavarral, izgalmas kínai, thai, japán és szingapúri sörök, buja koktélok, laza környezet, jófej emberek, hatalmas bárpult, bulikra kibérelhető titkos bár, télen fedett terasz és hétvégente éjféltől igazi party elektronikus zenét pörgető rezidens DJ.

Klasszikus, monarchia stílusú kávéház az Operaházban, ahol kötetlen, de patinás környezetben fogyaszthat el egy ebédet, vacsorát, egy délutáni süteményt vagy egy pohár pezsgőt. Az európai konyha változatos és minőségi irányvonalát képviseli ízletes salátákkal, tésztákkal, szendvicsekkel, desszertekkel és süteményekkel, széles pezsgő és helyi bor választékkal és specialty coffee-val.


Borozó, söröző, terasz, bisztró, vendéglő, pecsenyesütöde. A Kempinski Hotellel közösen működő ÉS-ben nem kell a hagyományos étkezési szokásokhoz igazodni. Az étlap hármas tagolású, melyen a megosztható, ún. "for sharing" ételek, falatkák mellett az Osztrák-Magyar Monarchia tipikus ételei, valamint grillezett húsok, halak is helyet kapnak.

Az ÉS Deli egységes koncepcióba foglalja a new yorki deli műfajt, a népszerű kávéláncok italdesszertjeit és az autentikus "specialty coffee" világot. A választékot az újhullámos kávék mellett az ÉS Bisztró konyháján frissen készült gourmet szendvicsek és ropogós péksütemények gazdagítják. Az egészséges életmódra fókuszáló és vegetáriánus vendégek frissen préselt zöldség- és gyümölcsleveket fogyaszthatnak a húsmentes szendvicsek vagy a bircher müzli mellé.

2021-ben a Jamie Oliver’s Pizzeria egy Dinerré alakult át Pesten a Gozsdu udvarban. „Egy olyan diner kínálatot szerettem volna mindig megalkotni, ahol az étlap ízletes, klasszikus amerikai ételekkel van tele, messze az amerkai ételekkel szemben kialakult sztereotípiáktól. Az étlapon szaftos, csábító ételeket és egészséges salátákat is találsz - mindent garantáltan a legjobb alapanyagokból.” - Szeretettel, Jamie


Pest-Buda - design boutique hotel & bistro


Vendéglő & terasz +36 1 225 0377 | Hotel +36 1 800 9213

e-mail: hello@pest-buda.com


House rules & legal notice

HOTEL

VENDÉGLŐ/BISTRO

Szeretnék értesülni a hírekről


Feliratkozom
Honlapkészítés, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.