hu
en
en hu

Születésnapi vacsora Budapesten - magyaros ízek, tortarendelés, születésnapi vacsorahelyszín a Pest-Buda Vendéglőben. Ünnepeljetek együtt éttermünkben, a Budai Várban születésnap alkalmából!

IKONIKUS HOTEL & BISZTRÓ

1696 óta szeretettel és törődéssel

ELÉRHETŐSÉG ELLENŐRZÉSE

Szeretettel vár a Pest-Buda reggelire, ebédre és vacsorára is!

| Szerző: Zsidai Group | Pest-Buda Étterem & Hotel

Születésnapi vacsora Budapesten

Születésnapi vacsora Budapesten - vacsorahelyszín születésnapi ünneplésekre Budapesten, a Budai Várnegyedben

Születésnapi vacsora Budapesten? Ha egy családias hangulatú éttermet keresel születésnap megünneplése céljából, ahol a belvároshoz közel, a zajtól mégis távol ünnepelhettek meghitt hangulatban, akkor a Pest-Buda Vendéglő tökéletes választás számotokra.


Egy igazán emlékezetes születésnapi vacsora Budapesten...

Ugyan számos hely áll rendelkezésünkre, amelyek által kellemessé válhat egy születésnapi vacsora Budapesten, de ha már olyan szerencsések vagyunk, hogy a világ egyik leggyönyörűbb városában ünnepelhetünk, akkor miért ne tennénk ezt a város egyik legelbűvölőbb helyén, a Budai Várban? Éttermünk akár teljes egészében kibérelhető, de lehetőség van kisebb létszámú asztalfoglalások, vagy a belső termünk bérlésére is, hogy nyugodtan ünnepelhessetek szeretteiddel, barátaiddal. A páratlan környezet – a Budai Vár – különleges magyar ételeink és magyar borvidékekről származó boraink megadják az alap hangulatot a születésnapi vacsorára, és ha szeretnéd, a tortáról is gondoskodunk!


 


Születésnapi vacsora Budapesten – Egy este, amely csak az ünnepeltről szól

Sokszor egy meglepetésbuli keretein belül kerül sor a születésnapi vacsorára. Budapesten, a Mátyás-templom közvetlen szomszédságában található vendéglőnk tökéletesen alkalmas egy ilyen kedves összejövetel lebonyolítására. A barátok és családtagok által szervezett meglepetést mindenben támogatjuk, kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre a meglepetés születésnapi vacsora megszervezésére! Ide csábítani az ünnepeltet sem lesz nehéz feladat, hívd csak meg egy kiadós sétára a Budai Várba :)

 

Bár nehéznek tűnhet egy születésnapi vacsora megszervezése Budapesten, mi azon vagyunk, hogy vendégeink kívánságainak mindenben eleget tegyünk. Nagyobb foglalás és igény esetén kollégáink személyre szabott ételsort állítanak össze számotokra, amelyet az ételsorhoz illő magyar borok tesznek teljessé. Ezeknek kiválasztásában szintén készséggel állunk rendelkezésetekre.

 

Születésnapi vacsora Budapesten – természetesen meglepetés tortával!

Milyen is lenne torta nélkül egy születésnapi vacsora Budapesten?? Bár több helyen finom tortákat kóstolhattok, de a város egyik legrégebbi vendéglőjének – a Pest-Budának - cukrászműhelyében a legfinomabb torták közül választhattok! Kéréseiteket szem előtt tartva azon munkálkodunk, hogy tökéletes születésnapi vacsorát varázsoljunk az ünnepelt számára, amely a kedvenc fogásainak, az impozáns környezetnek és a Budai Vár nyújtotta elbűvölő kivilágításnak köszönhetően garantált! A részletekről való egyeztetés érdekében kérjük, hogy kéréseidet tüntesd fel az ajánlatkérő lapon, így kollégáink már kellő felkészültséggel tudják felvenni Veled a kapcsolatot.

 

Születésnapi vacsora Budapesten – Vár a Pest-Buda Vendéglő!

Ünnepelj családias környezetben, a Budai Vár egyik legrégebbi éttermében, a Pest-Buda Vendéglőben, szeretettel várunk benneteket!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi gombra kattintva, és foglald le a helyszínt születésnapi vacsorára Budapesten!

 


Családi összejövetel Budapesten

Családi összejövetel Budapesten? Ha te is szeretnél szeretteid társaságában egy igazán családias hangulatú helyen ünnepelni, akkor válaszd az összejövetel helyszínéül a Budai Várban helyet foglaló Pest-Buda Vendéglőt!  

Céges vacsorahelyszín Budapesten

Céges vacsorahelyszín Budapesten? Évértékelő események, karácsonyi céges összejövetelek, szűkebb körű vezetői vacsorák vagy motivácóis csapatépítő vacsorák esetén is tudjuk a tökéletes választást: éttermünkben két terem található, a hátsó, 26 fős terem külön is választható és kibérelhető....
Pest-Buda - design boutique hotel & bistro


Vendéglő & terasz +36 1 225 0377 | Hotel +36 1 800 9213

e-mail: hello@pest-buda.com


House rules & legal notice

HOTEL

VENDÉGLŐ/BISTRO

Szeretnék értesülni a hírekről


Feliratkozom
Honlapkészítés, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.