hu
en
hu

hu
en

Céges vacsorahelyszín Budapesten - üzleti megbeszélések, céges tárgyalások és business meetingek helyszíne lehet éttermünk Budán, a Budai Várban

ICONIC HOTEL & BISTRO

Est. 1696 carried on with love and care

Céges vacsorahelyszín Budapesten

Céges vacsorahelyszín Budapesten: egy diszkrét étteremben, barátságos környezetben

Céges vacsorahelyszín Budapesten? Évértékelő események, karácsonyi céges összejövetelek, szűkebb körű vezetői vacsorák vagy motivácóis csapatépítő vacsorák esetén is tudjuk a tökéletes választást: éttermünkben két terem található, a hátsó, 26 fős terem külön is választható és kibérelhető. Tavasztól késő őszig a Hess András téren található teraszunk is vár akár 50 fős fogadásokra is, minden nap reggeltől késő estig. A vendéglő teljes befogadóképessége 55 fő, a hátsó különteremben 26 főt tudunk leültetni.

 


Céges vacsorahelyszín Budapesten a belvárostól néhány percre: közel mindenhez, mégis nyugalomban, diszkréten

Ha egy mindentől távol eső éttermet választasz partnereid számára a céges vacsora megrendezéséhez, az sokak számára bosszantó lehet a hosszas odajutás miatt. Ha azonban a céges vacsorahelyszín Budapesten, a belvárostól csupán néhány percre, könnyen megközelíthető helyen van – mégis csendes, nyugodalmas környéken, az csak jó pont lehet üzletfeleid szemében! A Pest-Buda Vendéglő, éttermünk a Budai Várnegyedben, a Fortuna utcában várja vendégeit, mintegy 5 percre a nyüzsgő belvárostól – mégis csendes, festői környezetben. Teraszunk a Hess András téren, a Mátyás-templom lábánál jó időben tökéletes választás, de ha privát szférát szeretnétek, belső termünk ki is bérelhető az összejövetel alkalmából.

 

A csendes, nyugodt környezetet pedig szó szerint gondoljuk. Éttermünkbe nap mint nap számos olyan vendéget szolgálunk ki, akik éppen diszkréciónk miatt választ minket újra és újra – és ezt Neked és partnereidnek is biztosítjuk!

 

Céges vacsorahelyszín Budapesten, ahol a gasztronómia is számít

Legyen szó akár egy egyszerű munkamegbeszélésről, akár egy külföldi delegáció fogadásáról, abban az esetben, ha egy különleges helyre invitáljuk partnerünket, már érzékeltetjük vele, hogy mennyire fontos számunkra a személye. Ezért is fontos, hogy a céges vacsorahelyszín Budapesten ne csak környezetében, de kínálatában is megfeleljen! Mivel nem feltétlenül vagyunk ilyenkor tisztában partnerünk ízlésével, ezért célszerű olyan ételeket kínáló vendéglőbe betérni, ahol minden bizonnyal megtalálja majd ő is a számításainak megfelelő fogást. Bár tudjuk, hogy az ízlések gyakran eltérőek lehetnek, és nyilvánvalóan van olyan kaliberű megbeszélés ami megkívánja akár a fine dining minőségű kiszolgálást is, azonban ez a ritkább eset. Gyakoribb, hogy a céges vacsorán a partnerek szeretik a kissé közvetlenebb környezetet – és ezzel együtt ételeket is!  

Kevés olyan magyar ember akad, aki teljes mértékben elutasító lenne a tradicionális, magyar fogásokkal szemben. A külföldi céges partnerek számára pedig a meeting alatt egyúttal bemutathatod a magyar konyha tradícioonális ízvilágát Éttermünk kínálatában – a magas minőség megőrzése mellett – a magyar ételek, házias ízek dominálnak.

 

 

Céges vacsorahelyszín Budapesten, impozáns környezetben – (nem csak akkor) ha külföldi partnerekkel tárgyalunk

Abban az esetben, ha külföldről érkeznek vendégeink, még akkor is ha csupán egy munkamegbeszélésre szorítkozunk, jó ha a kedvükben járunk. Miért ne mutathatnánk meg nekik egy kellemes sétával egybekötve a Budapest történelmi szívében található elsőszámú turisztikai célpontot, a Budai Várat? Egy rövid séta oldja a hangulatot, és biztosan jó benyomást tehetünk partnereinkre. Ha erre is gondolsz mielőtt a céges vacsorahelyszín Budapesten kiválasztásra kerül, akkor biztos, hogy partnereid kellemes hangulatban távoznak majd a meetingről!

Ha pedig a Budai Várban járunk, akkor mi is lehetne jobb választás a várban található tradicionális, magyar ízvilágot képviselő Pest-Buda Vendéglőnél vacsoránk elfogyasztásához? Külföldről érkező partnereink nagy örömére lehetőséget kínálunk ezáltal, hogy megkóstolják az igazi, hamisítatlan magyar ízeket, melyeknek kevesen tudnak ellenállni. Gondoljunk csak a világhírűvé vált Gulyásra!

 

Több napos megbeszélés? Céges vacsorahelyszín Budapesten szállással, a Budai Várban

Nem ritka, hogy a céges vacsora vagy épp megbeszélés sorozat akár több napig is elhúzódhat, vagy hogy a partnerek messziről érkeznek. Ebben az esetben a Pest-Buda Hotel is nagyszerű lehetőségeket tartogat, hiszen közvetlenül a Vendéglő felett, egyedi tervezésű boutique Hotelként várja vendégeit. Impozáns környezettel, reggelivel és magyar ételekkel, különleges magyar borokkal tesszük kellemesebbé a meetinget – és ez az, ami miatt a Pest-Buda Vendéglő tökéletes céges vacsorahelyszín Budapesten!

 


Üzleti reggeli Budapesten

Egyre népszerűbbé válnak a nap korai szakaszában történő üzleti megbeszélések, az üzleti reggelik Budapesten. Ha már eleve egy  gyönyörű helyen – a Budai Várban – kerítünk ezekre sort, akkor a megbeszélés jó hangulatban kezdődik, amely az egész reggeli végkimenetelét pozitívan befolyásolja,...

Születésnapi vacsora Budapesten

Születésnapi vacsora Budapesten? Ha egy családias hangulatú éttermet keresel születésnap megünneplése céljából, ahol a belvároshoz közel, a zajtól mégis távol ünnepelhettek meghitt hangulatban, akkor a Pest-Buda Vendéglő tökéletes választás számotokra.

Vasárnapi ebéd Budapesten

Vasárnapi ebéd Budapesten? A magyar családok legfontosabb étkezése kétségkívül a vasárnapi ebéd, mely egyben az állandó heti programok részét is képezi. Ilyenkor abból a célból ül össze a család apraja-nagyja, hogy egy finom, gőzölgő fogás fölött beszéljék át a családtagokkal történt heti eseményeket....