hu
en
en hu

Céges vacsorahelyszín Budapesten - üzleti megbeszélések, céges tárgyalások és business meetingek helyszíne lehet éttermünk Budán, a Budai Várban

Array ( [l_id] => 2 [l_name] => magyar [l_img] => hun.png [l_avail] => 1 [l_code] => hu [l_code_long] => hu_HU ) Array ( [pr_id] => 1 [pr_title] => IKONIKUS HOTEL & BISZTRÓ [pr_text] => 1696 óta szeretettel és törődéssel [pr_img] => lraBvspOBoGZODff.jpg [pr_weight] => 0 [pr_public] => 1 [pr_img_mobile] => [pr_link] => [pr_title_en] => ICONIC HOTEL & BISTRO [pr_text_en] => Est.1696 with love and care [pr_link_en] => [pr_linktxt] => )

IKONIKUS HOTEL & BISZTRÓ

1696 óta szeretettel és törődéssel

ELÉRHETŐSÉG ELLENŐRZÉSE

Szeretettel vár a Pest-Buda reggelire, ebédre és vacsorára is!

Céges vacsorahelyszín Budapesten

Céges vacsorahelyszín Budapesten: egy diszkrét étteremben, barátságos környezetben

Céges vacsorahelyszín Budapesten? Évértékelő események, karácsonyi céges összejövetelek, szűkebb körű vezetői vacsorák vagy motivácóis csapatépítő vacsorák esetén is tudjuk a tökéletes választást: éttermünkben két terem található, a hátsó, 26 fős terem külön is választható és kibérelhető. Tavasztól késő őszig a Hess András téren található teraszunk is vár akár 50 fős fogadásokra is, minden nap reggeltől késő estig. A vendéglő teljes befogadóképessége 55 fő, a hátsó különteremben 26 főt tudunk leültetni.

 


Céges vacsorahelyszín Budapesten a belvárostól néhány percre: közel mindenhez, mégis nyugalomban, diszkréten

Ha egy mindentől távol eső éttermet választasz partnereid számára a céges vacsora megrendezéséhez, az sokak számára bosszantó lehet a hosszas odajutás miatt. Ha azonban a céges vacsorahelyszín Budapesten, a belvárostól csupán néhány percre, könnyen megközelíthető helyen van – mégis csendes, nyugodalmas környéken, az csak jó pont lehet üzletfeleid szemében! A Pest-Buda Vendéglő, éttermünk a Budai Várnegyedben, a Fortuna utcában várja vendégeit, mintegy 5 percre a nyüzsgő belvárostól – mégis csendes, festői környezetben. Teraszunk a Hess András téren, a Mátyás-templom lábánál jó időben tökéletes választás, de ha privát szférát szeretnétek, belső termünk ki is bérelhető az összejövetel alkalmából.

 

A csendes, nyugodt környezetet pedig szó szerint gondoljuk. Éttermünkbe nap mint nap számos olyan vendéget szolgálunk ki, akik éppen diszkréciónk miatt választ minket újra és újra – és ezt Neked és partnereidnek is biztosítjuk!

 

Céges vacsorahelyszín Budapesten, ahol a gasztronómia is számít

Legyen szó akár egy egyszerű munkamegbeszélésről, akár egy külföldi delegáció fogadásáról, abban az esetben, ha egy különleges helyre invitáljuk partnerünket, már érzékeltetjük vele, hogy mennyire fontos számunkra a személye. Ezért is fontos, hogy a céges vacsorahelyszín Budapesten ne csak környezetében, de kínálatában is megfeleljen! Mivel nem feltétlenül vagyunk ilyenkor tisztában partnerünk ízlésével, ezért célszerű olyan ételeket kínáló vendéglőbe betérni, ahol minden bizonnyal megtalálja majd ő is a számításainak megfelelő fogást. Bár tudjuk, hogy az ízlések gyakran eltérőek lehetnek, és nyilvánvalóan van olyan kaliberű megbeszélés ami megkívánja akár a fine dining minőségű kiszolgálást is, azonban ez a ritkább eset. Gyakoribb, hogy a céges vacsorán a partnerek szeretik a kissé közvetlenebb környezetet – és ezzel együtt ételeket is!  

Kevés olyan magyar ember akad, aki teljes mértékben elutasító lenne a tradicionális, magyar fogásokkal szemben. A külföldi céges partnerek számára pedig a meeting alatt egyúttal bemutathatod a magyar konyha tradícioonális ízvilágát Éttermünk kínálatában – a magas minőség megőrzése mellett – a magyar ételek, házias ízek dominálnak.

 

 

Céges vacsorahelyszín Budapesten, impozáns környezetben – (nem csak akkor) ha külföldi partnerekkel tárgyalunk

Abban az esetben, ha külföldről érkeznek vendégeink, még akkor is ha csupán egy munkamegbeszélésre szorítkozunk, jó ha a kedvükben járunk. Miért ne mutathatnánk meg nekik egy kellemes sétával egybekötve a Budapest történelmi szívében található elsőszámú turisztikai célpontot, a Budai Várat? Egy rövid séta oldja a hangulatot, és biztosan jó benyomást tehetünk partnereinkre. Ha erre is gondolsz mielőtt a céges vacsorahelyszín Budapesten kiválasztásra kerül, akkor biztos, hogy partnereid kellemes hangulatban távoznak majd a meetingről!

Ha pedig a Budai Várban járunk, akkor mi is lehetne jobb választás a várban található tradicionális, magyar ízvilágot képviselő Pest-Buda Vendéglőnél vacsoránk elfogyasztásához? Külföldről érkező partnereink nagy örömére lehetőséget kínálunk ezáltal, hogy megkóstolják az igazi, hamisítatlan magyar ízeket, melyeknek kevesen tudnak ellenállni. Gondoljunk csak a világhírűvé vált Gulyásra!

 

Több napos megbeszélés? Céges vacsorahelyszín Budapesten szállással, a Budai Várban

Nem ritka, hogy a céges vacsora vagy épp megbeszélés sorozat akár több napig is elhúzódhat, vagy hogy a partnerek messziről érkeznek. Ebben az esetben a Pest-Buda Hotel is nagyszerű lehetőségeket tartogat, hiszen közvetlenül a Vendéglő felett, egyedi tervezésű boutique Hotelként várja vendégeit. Impozáns környezettel, reggelivel és magyar ételekkel, különleges magyar borokkal tesszük kellemesebbé a meetinget – és ez az, ami miatt a Pest-Buda Vendéglő tökéletes céges vacsorahelyszín Budapesten!

 


Családi összejövetel Budapesten

Családi összejövetel Budapesten? Ha te is szeretnél szeretteid társaságában egy igazán családias hangulatú helyen ünnepelni, akkor válaszd az összejövetel helyszínéül a Budai Várban helyet foglaló Pest-Buda Vendéglőt!  

Céges vacsorahelyszín Budapesten

Céges vacsorahelyszín Budapesten? Évértékelő események, karácsonyi céges összejövetelek, szűkebb körű vezetői vacsorák vagy motivácóis csapatépítő vacsorák esetén is tudjuk a tökéletes választást: éttermünkben két terem található, a hátsó, 26 fős terem külön is választható és kibérelhető....
Pest-Buda - design boutique hotel & bistro


Vendéglő & terasz +36 1 225 0377 | Hotel +36 1 800 9213

e-mail: hello@pest-buda.com


House rules & legal notice

facebook instagram tripadvisor flickr
Zsidai 21 Pierrot Baltazár Black Rose El Paseo del Mar És És Deli Jamie's Italian Jamie Oliver Jamie's Pizzeria Opera Café Spíler Buda Spíler beach club Spíler Original Spíler Pool & Bar Spíler Shanghai Pest-Buda Terasz
Szeretnék értesülni a hírekről
Honlapkészítés, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.