hu
en
en hu

Magyar étterem Budapesten – rabul ejtő ízek a nagymama konyhájából a Pest-Buda étteremben, a Budai Várban!

IKONIKUS HOTEL & BISZTRÓ

1696 óta szeretettel és törődéssel

ELÉRHETŐSÉG ELLENŐRZÉSE

Szeretettel vár a Pest-Buda reggelire, ebédre és vacsorára is!

Magyar étterem Budapesten - házias ízek, magyaros konyha a Pest-Buda étteremben, a Budai Várban!

Magyar étterem Budapest belvárosában, a Budai Várnegyedben

Ki ne emlékezne a nagymama által elkészített fenséges, laktató ételekre? Ételek, amelyek után mind a tíz ujjunkat megnyaltuk? Egy fenséges túrós csusza, egy jó halászlé vagy egy mennyei töltött káposzta? Hányszor és hányszor repetáztunk ezekből gyermekkorunkban? Aki a régi szép idők hangulatát szeretné feleleveníteni, az időről időre megfordul a magyar ízeket kínáló éttermekben.

 

A kellemes nosztalgiázást ígérő finom falatokat miért is ne költhetnénk el egy olyan helyen, amely már maga is többévszázados történelmi múltra tekint vissza? A Pest-Buda Vendéglő egy magyar étterem Budapesten, A Budai Várnegyedben, ahol szeretnénk feleleveníteni a gyermekkor ízeit, a tradícionális ételeket – természetesen a mai minőségi követelményeket magadan túlszárnyalva.


Egyedülálló történelmi múlttal rendelkező magyar étterem Budapesten

A Pest-Buda Vendéglő és Hotel 1696-ban nyitotta meg kapuit vendégei előtt, s impozáns ám barátságos környezete által azóta is töretlen népszerűségnek örvend.

A Világörökség részét képező Budai Várnegyedben helyet foglaló magyar étterem Budapesten páratlan gasztronómiai élményt biztosít minden kedves vendégének. Kiváló ételei a hagyományos ízeket kedvelők számára igazi felüdülés a mai modern világban.

Takaros asztalkái, udvarias, segítőkész és vidám személyzete, a kellemes ízek és a magával ragadó kilátás országunk egyik legszebb épületére, a Mátyás-templomra olyan élménnyel ajándékozza meg látogatóit, amely biztosítja, hogy sokáig emlékezetes maradjon számukra a nálunk eltöltött idő.

 

Magyar étterem Budapesten - Kiváló ételek, lenyűgöző kilátás és könnyű megközelíthetőség

A legjobb magyar étterem Budapesten az előbb ismertetetteken túl megközelítését tekintve is kiváló választás. A belváros forgatagától csupán néhány percnyire, a Budai Vár üdítő magaslati levegőjén igazán ki tud kapcsolódni az ember.

A macskaköves utak, a kis utcák és a szebbnél szebb épületek gyűrűjében történő kellemes reggeli, laktató ebéd vagy romantikus vacsora helyszínéül tehát a Pest-Buda Vendéglő - az egyik legjobb magyar étterem Budapesten - a legtökéletesebb választás.

 

Magyar étterem Budapesten – Kifogástalan minőség Lutz Lajos és csapata által

Az elsőrendű ételekért Lutz Lajos kreatív séfünk és csapata felel, akik profi szintre emelik az egyszerű, hagyományos ételeket. Étlapunkon a finomfőzeléktől elkezdve a töltött paprikán át egészen a dödölléig minden kedvenc, tradicionális, házias fogását megtalálják az érdeklődők.

Aki pedig a mennyei étkezést követően egy meghitt kikapcsolódásra vágyik, annak programként adott egy, a Budai Várban történő séta, ahonnan megcsodálhatja egész Budapestet. A vendégek így hasuk kényeztetése után szemüket és lelküket is megjutalmazhatják, hiszen a kivilágított Budapest látványa mindenkit megbabonáz! Magyar étterem Budapesten, páratlan környezetben.

 


Magyar étterem Budapesten - házias ízek, magyaros konyha a Pest-Buda étteremben, a Budai Várban!

Ki ne emlékezne a nagymama által elkészített fenséges, laktató ételekre? Ételek, amelyek után mind a tíz ujjunkat megnyaltuk? Egy fenséges túrós csusza, egy jó halászlé vagy egy mennyei töltött káposzta? Hányszor és hányszor repetáztunk ezekből gyermekkorunkban? Aki a régi szép idők hangulatát szeretné...

Étterem Budapest belvárosában

Gyönyörű fővárosunk, Budapest számos vendéglátóhellyel rendelkezik, melyek változatos kínálatukkal lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja számára a legmegfelelőbbet. Legyen szó gyorsétteremről, magyar ételekről, vagy fine diningról, a budapesti vendéglátás berkein belül minden kategóriában elérhetőek a...
Pest-Buda - design boutique hotel & bistro


Vendéglő & terasz +36 1 225 0377 | Hotel +36 1 800 9213

e-mail: hello@pest-buda.com


House rules & legal notice

HOTEL

VENDÉGLŐ/BISTRO

Szeretnék értesülni a hírekről


Feliratkozom
Honlapkészítés, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.