hu
en
en hu

Magyar étterem Budapesten – rabul ejtő ízek a nagymama konyhájából a Pest-Buda étteremben, a Budai Várban!

Array ( [l_id] => 2 [l_name] => magyar [l_img] => hun.png [l_avail] => 1 [l_code] => hu [l_code_long] => hu_HU ) Array ( [pr_id] => 1 [pr_title] => IKONIKUS HOTEL & BISZTRÓ [pr_text] => 1696 óta szeretettel és törődéssel [pr_img] => lraBvspOBoGZODff.jpg [pr_weight] => 0 [pr_public] => 1 [pr_img_mobile] => [pr_link] => [pr_title_en] => ICONIC HOTEL & BISTRO [pr_text_en] => Est.1696 with love and care [pr_link_en] => [pr_linktxt] => )

IKONIKUS HOTEL & BISZTRÓ

1696 óta szeretettel és törődéssel

ELÉRHETŐSÉG ELLENŐRZÉSE

Szeretettel vár a Pest-Buda reggelire, ebédre és vacsorára is!

Magyar étterem Budapesten - házias ízek, magyaros konyha a Pest-Buda étteremben, a Budai Várban!

Magyar étterem Budapest belvárosában, a Budai Várnegyedben

Ki ne emlékezne a nagymama által elkészített fenséges, laktató ételekre? Ételek, amelyek után mind a tíz ujjunkat megnyaltuk? Egy fenséges túrós csusza, egy jó halászlé vagy egy mennyei töltött káposzta? Hányszor és hányszor repetáztunk ezekből gyermekkorunkban? Aki a régi szép idők hangulatát szeretné feleleveníteni, az időről időre megfordul a magyar ízeket kínáló éttermekben.

 

A kellemes nosztalgiázást ígérő finom falatokat miért is ne költhetnénk el egy olyan helyen, amely már maga is többévszázados történelmi múltra tekint vissza? A Pest-Buda Vendéglő egy magyar étterem Budapesten, A Budai Várnegyedben, ahol szeretnénk feleleveníteni a gyermekkor ízeit, a tradícionális ételeket – természetesen a mai minőségi követelményeket magadan túlszárnyalva.


Egyedülálló történelmi múlttal rendelkező magyar étterem Budapesten

A Pest-Buda Vendéglő és Hotel 1696-ban nyitotta meg kapuit vendégei előtt, s impozáns ám barátságos környezete által azóta is töretlen népszerűségnek örvend.

A Világörökség részét képező Budai Várnegyedben helyet foglaló magyar étterem Budapesten páratlan gasztronómiai élményt biztosít minden kedves vendégének. Kiváló ételei a hagyományos ízeket kedvelők számára igazi felüdülés a mai modern világban.

Takaros asztalkái, udvarias, segítőkész és vidám személyzete, a kellemes ízek és a magával ragadó kilátás országunk egyik legszebb épületére, a Mátyás-templomra olyan élménnyel ajándékozza meg látogatóit, amely biztosítja, hogy sokáig emlékezetes maradjon számukra a nálunk eltöltött idő.

 

Magyar étterem Budapesten - Kiváló ételek, lenyűgöző kilátás és könnyű megközelíthetőség

A legjobb magyar étterem Budapesten az előbb ismertetetteken túl megközelítését tekintve is kiváló választás. A belváros forgatagától csupán néhány percnyire, a Budai Vár üdítő magaslati levegőjén igazán ki tud kapcsolódni az ember.

A macskaköves utak, a kis utcák és a szebbnél szebb épületek gyűrűjében történő kellemes reggeli, laktató ebéd vagy romantikus vacsora helyszínéül tehát a Pest-Buda Vendéglő - az egyik legjobb magyar étterem Budapesten - a legtökéletesebb választás.

 

Magyar étterem Budapesten – Kifogástalan minőség Lutz Lajos és csapata által

Az elsőrendű ételekért Lutz Lajos kreatív séfünk és csapata felel, akik profi szintre emelik az egyszerű, hagyományos ételeket. Étlapunkon a finomfőzeléktől elkezdve a töltött paprikán át egészen a dödölléig minden kedvenc, tradicionális, házias fogását megtalálják az érdeklődők.

Aki pedig a mennyei étkezést követően egy meghitt kikapcsolódásra vágyik, annak programként adott egy, a Budai Várban történő séta, ahonnan megcsodálhatja egész Budapestet. A vendégek így hasuk kényeztetése után szemüket és lelküket is megjutalmazhatják, hiszen a kivilágított Budapest látványa mindenkit megbabonáz! Magyar étterem Budapesten, páratlan környezetben.

 


Magyar étterem Budapesten - házias ízek, magyaros konyha a Pest-Buda étteremben, a Budai Várban!

Ki ne emlékezne a nagymama által elkészített fenséges, laktató ételekre? Ételek, amelyek után mind a tíz ujjunkat megnyaltuk? Egy fenséges túrós csusza, egy jó halászlé vagy egy mennyei töltött káposzta? Hányszor és hányszor repetáztunk ezekből gyermekkorunkban? Aki a régi szép idők hangulatát szeretné...

Étterem Budapest belvárosában

Gyönyörű fővárosunk, Budapest számos vendéglátóhellyel rendelkezik, melyek változatos kínálatukkal lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja számára a legmegfelelőbbet. Legyen szó gyorsétteremről, magyar ételekről, vagy fine diningról, a budapesti vendéglátás berkein belül minden kategóriában elérhetőek a...
Pest-Buda - design boutique hotel & bistro


Vendéglő & terasz +36 1 225 0377 | Hotel +36 1 800 9213

e-mail: hello@pest-buda.com


House rules & legal notice

facebook instagram tripadvisor flickr
Zsidai 21 Pierrot Baltazár Black Rose El Paseo del Mar És És Deli Jamie's Italian Jamie Oliver Jamie's Pizzeria Opera Café Spíler Buda Spíler beach club Spíler Original Spíler Pool & Bar Spíler Shanghai Pest-Buda Terasz
Szeretnék értesülni a hírekről
Honlapkészítés, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.