hu
en
en hu

Étterem Budapest belvárosában - mindössze néhány percre a legnagyobb csomópontoktól a Budai Várnegyed páratlan környezetében!

IKONIKUS HOTEL & BISZTRÓ

1696 óta szeretettel és törődéssel

ELÉRHETŐSÉG ELLENŐRZÉSE

Szeretettel vár a Pest-Buda reggelire, ebédre és vacsorára is!

Étterem Budapest belvárosában

Étterem Budapest belvárosában

Gyönyörű fővárosunk, Budapest számos vendéglátóhellyel rendelkezik, melyek változatos kínálatukkal lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja számára a legmegfelelőbbet. Legyen szó gyorsétteremről, magyar ételekről, vagy fine diningról, a budapesti vendéglátás berkein belül minden kategóriában elérhetőek a finom ízek. Étterem Budapest belvárosában megannyi fellelhető, hiszen ebben a csomópontban egymást érik a vendéglátóhelyek, mindenki számára kedvező kínálatot nyújtó vendéglő azonban kevés akad.


A magyar ízek kedvelőinek a legjobb étterem Budapest belvárosában

Étteremválasztáskor egyéni ízlésünk kérdése, hogy mi élvez prioritást; van, aki az árak függvényében választ vendéglőt, másvalaki a könnyed megközelíthetőséget szem előtt tartva, s olyanok is akadnak, akik a legfinomabb ételek vagy a kellemes atmoszféra reményében választják ki kedvenc éttermüket. A tökéletes étterem Budapest belvárosában minden fent említett kritériumnak meg kell, hogy feleljen; elfogadható ár, könnyed megközelíthetőség, fenséges ételek és bámulatos környezet egy helyen!

A Pest-Buda Vendéglő a Budai Várban, a Mátyás-templom közvetlen szomszédságában foglal helyet, a belvárostól mindössze néhány percre.

Ételeinek különlegessége abban rejlik, hogy pont azt az ízvilágot képviselik, melyet a nagymama konyhájából már jól ismerhetünk; egy házias töltött paprikának újburgonyával, vagy egy finom túrógombócnak ki tudna ellenállni?

 

Étterem Budapest belvárosában: Pest-Buda - Étel, ital, szállás… szeretettel!

A Pest-Buda Vendéglőben a magyar ízek csodálatos atmoszférával párosulnak, kilátás nyílik a főváros egyik legimpozánsabb épületére, a Mátyás-templomra, a takaros piros-kockás abroszokon pedig igazi magyar ízek kapnak helyet.

Étterem Budapest belvárosában - mint említettük - számos akad, de a belvárosi forgatagtól néhány percnyire ezért az élményért igazán érdemes ellátogatni! A Világörökség részét képező Budai Várnegyedben tett kellemes séta és a Várból nyíló lélegzetelállító kilátás ezért rövid kitérőért garantáltan kárpótolja minden látogatóját.

 

Ideális étterem Budapest belvárosában a nyári kánikulában is

A Pest-Buda Vendéglő a nyári hőségben is kiváló étterem Budapest belvárosában, hiszen különálló terasszal várja minden kedves Vendégét.

A házias ízeket akár a Vendéglő által kínált karakteres magyar borok megízlelésével is megkoronázhatják az ínyencek. Legyen szó egy madárcsicsergésben elköltött reggeliről, napsütésben, az árnyékban elfogyasztott ebédről, vagy a Mátyás-templom kivilágított épületének látványát élvezve egy hangulatos vacsoráról, a Pest-Buda Vendéglő udvarias kiszolgálásával, mennyei magyar ételeivel és családias hangulatával mindenkit levesz a lábáról.

 

 

 


Magyar étterem Budapesten - házias ízek, magyaros konyha a Pest-Buda étteremben, a Budai Várban!

Ki ne emlékezne a nagymama által elkészített fenséges, laktató ételekre? Ételek, amelyek után mind a tíz ujjunkat megnyaltuk? Egy fenséges túrós csusza, egy jó halászlé vagy egy mennyei töltött káposzta? Hányszor és hányszor repetáztunk ezekből gyermekkorunkban? Aki a régi szép idők hangulatát szeretné...

Étterem Budapest belvárosában

Gyönyörű fővárosunk, Budapest számos vendéglátóhellyel rendelkezik, melyek változatos kínálatukkal lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja számára a legmegfelelőbbet. Legyen szó gyorsétteremről, magyar ételekről, vagy fine diningról, a budapesti vendéglátás berkein belül minden kategóriában elérhetőek a...
Pest-Buda - design boutique hotel & bistro


Vendéglő & terasz +36 1 225 0377 | Hotel +36 1 800 9213

e-mail: hello@pest-buda.com


House rules & legal notice

HOTEL

VENDÉGLŐ/BISTRO

Szeretnék értesülni a hírekről


Feliratkozom
Honlapkészítés, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.