hu
en
en hu

Étterem Budapest belvárosában - mindössze néhány percre a legnagyobb csomópontoktól a Budai Várnegyed páratlan környezetében!

Array ( [l_id] => 2 [l_name] => magyar [l_img] => hun.png [l_avail] => 1 [l_code] => hu [l_code_long] => hu_HU ) Array ( [pr_id] => 1 [pr_title] => IKONIKUS HOTEL & BISZTRÓ [pr_text] => 1696 óta szeretettel és törődéssel [pr_img] => lraBvspOBoGZODff.jpg [pr_weight] => 0 [pr_public] => 1 [pr_img_mobile] => [pr_link] => [pr_title_en] => ICONIC HOTEL & BISTRO [pr_text_en] => Est.1696 with love and care [pr_link_en] => [pr_linktxt] => )

IKONIKUS HOTEL & BISZTRÓ

1696 óta szeretettel és törődéssel

ELÉRHETŐSÉG ELLENŐRZÉSE

Szeretettel vár a Pest-Buda reggelire, ebédre és vacsorára is!

Étterem Budapest belvárosában

Étterem Budapest belvárosában

Gyönyörű fővárosunk, Budapest számos vendéglátóhellyel rendelkezik, melyek változatos kínálatukkal lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja számára a legmegfelelőbbet. Legyen szó gyorsétteremről, magyar ételekről, vagy fine diningról, a budapesti vendéglátás berkein belül minden kategóriában elérhetőek a finom ízek. Étterem Budapest belvárosában megannyi fellelhető, hiszen ebben a csomópontban egymást érik a vendéglátóhelyek, mindenki számára kedvező kínálatot nyújtó vendéglő azonban kevés akad.


A magyar ízek kedvelőinek a legjobb étterem Budapest belvárosában

Étteremválasztáskor egyéni ízlésünk kérdése, hogy mi élvez prioritást; van, aki az árak függvényében választ vendéglőt, másvalaki a könnyed megközelíthetőséget szem előtt tartva, s olyanok is akadnak, akik a legfinomabb ételek vagy a kellemes atmoszféra reményében választják ki kedvenc éttermüket. A tökéletes étterem Budapest belvárosában minden fent említett kritériumnak meg kell, hogy feleljen; elfogadható ár, könnyed megközelíthetőség, fenséges ételek és bámulatos környezet egy helyen!

A Pest-Buda Vendéglő a Budai Várban, a Mátyás-templom közvetlen szomszédságában foglal helyet, a belvárostól mindössze néhány percre.

Ételeinek különlegessége abban rejlik, hogy pont azt az ízvilágot képviselik, melyet a nagymama konyhájából már jól ismerhetünk; egy házias töltött paprikának újburgonyával, vagy egy finom túrógombócnak ki tudna ellenállni?

 

Étterem Budapest belvárosában: Pest-Buda - Étel, ital, szállás… szeretettel!

A Pest-Buda Vendéglőben a magyar ízek csodálatos atmoszférával párosulnak, kilátás nyílik a főváros egyik legimpozánsabb épületére, a Mátyás-templomra, a takaros piros-kockás abroszokon pedig igazi magyar ízek kapnak helyet.

Étterem Budapest belvárosában - mint említettük - számos akad, de a belvárosi forgatagtól néhány percnyire ezért az élményért igazán érdemes ellátogatni! A Világörökség részét képező Budai Várnegyedben tett kellemes séta és a Várból nyíló lélegzetelállító kilátás ezért rövid kitérőért garantáltan kárpótolja minden látogatóját.

 

Ideális étterem Budapest belvárosában a nyári kánikulában is

A Pest-Buda Vendéglő a nyári hőségben is kiváló étterem Budapest belvárosában, hiszen különálló terasszal várja minden kedves Vendégét.

A házias ízeket akár a Vendéglő által kínált karakteres magyar borok megízlelésével is megkoronázhatják az ínyencek. Legyen szó egy madárcsicsergésben elköltött reggeliről, napsütésben, az árnyékban elfogyasztott ebédről, vagy a Mátyás-templom kivilágított épületének látványát élvezve egy hangulatos vacsoráról, a Pest-Buda Vendéglő udvarias kiszolgálásával, mennyei magyar ételeivel és családias hangulatával mindenkit levesz a lábáról.

 

 

 


Magyar étterem Budapesten - házias ízek, magyaros konyha a Pest-Buda étteremben, a Budai Várban!

Ki ne emlékezne a nagymama által elkészített fenséges, laktató ételekre? Ételek, amelyek után mind a tíz ujjunkat megnyaltuk? Egy fenséges túrós csusza, egy jó halászlé vagy egy mennyei töltött káposzta? Hányszor és hányszor repetáztunk ezekből gyermekkorunkban? Aki a régi szép idők hangulatát szeretné...

Étterem Budapest belvárosában

Gyönyörű fővárosunk, Budapest számos vendéglátóhellyel rendelkezik, melyek változatos kínálatukkal lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja számára a legmegfelelőbbet. Legyen szó gyorsétteremről, magyar ételekről, vagy fine diningról, a budapesti vendéglátás berkein belül minden kategóriában elérhetőek a...
Pest-Buda - design boutique hotel & bistro


Vendéglő & terasz +36 1 225 0377 | Hotel +36 1 800 9213

e-mail: hello@pest-buda.com


House rules & legal notice

facebook instagram tripadvisor flickr
Zsidai 21 Pierrot Baltazár Black Rose El Paseo del Mar És És Deli Jamie's Italian Jamie Oliver Jamie's Pizzeria Opera Café Spíler Buda Spíler beach club Spíler Original Spíler Pool & Bar Spíler Shanghai Pest-Buda Terasz
Szeretnék értesülni a hírekről
Honlapkészítés, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.