hu
en
en hu

Szobafoglalás Budapesten - a Budai Várnegyed legszebb részén!

IKONIKUS HOTEL & BISZTRÓ

1696 óta szeretettel és törődéssel

ELÉRHETŐSÉG ELLENŐRZÉSE

Szeretettel vár a Pest-Buda reggelire, ebédre és vacsorára is!

COURTYARD ROOM

Szobafoglalás Budapesten

Online szobafoglalás Budapesten – foglalj hozzánk szobát egyszerűen, gyorsan, biztonságosan!

 

Egy csodálatos nap a Budai Várban fenséges ételekkel és maradandó emlékekkel? Mindenki számára felemelő élmény, de ne feledkezz meg a szálláshelyről sem! Az online szobafoglalást Budapesten mindazok számára javasoljuk, akik nem szeretik a bizonytalanságot és szeretnek előre gondoskodni szálláshelyükről. 
Az online szobafoglalás Budapesten ebben lehet segítségedre. Az online szobafoglalás Budapesten egyszerű és könnyen átlátható. Az alábbi gombra kattintva például hozzánk, a Pest-Buda Hotelbe is foglalhatsz szállást. Eláruljuk, miért érdemes nálunk megszállnod!
 


 

Szobafoglalás Budapesten, a főváros egyik legszebb környékén az igazi pihenésért

 

Az UNESCO Világörökségi listáján szereplő Budai Várnegyed méltán az egyik legkedveltebb városrész a fővárosba látogató turisták számára. Egy itt megtett séta vagy egy rövid kirándulás tökéletes program külföldi és hazai látogatók számára egyaránt. Ha pedig a sétát követően elfáradnátok, és jól esne egy hangulatos helyen, a Mátyás-templomtól mindössze néhány méterre álomra hajtani a fejeteket, az online szobafoglalás nyújtotta lehetőségek segítségével könnyen és gyorsan lefoglalhatjátok szállásotokat a Pest-Buda Hotelbe.

Az online szobafoglalás a Budapesten tett kirándulások alkalmával lehetőséget nyújt számotokra az előzőleg lefoglalt szálláshelyen az utazás előtti felfrissülésre, vagy akár a poggyászok lepakolására is, hogy aztán újult erővel vethessétek bele magatokat csodálatos fővárosunk felfedezésébe.

 

 

Étel, ital, szállás. Szobafoglalás Budapesten, a Pest-Buda Hotelben

 

A nagymama konyhájából már jól ismert ízeket kínáló Pest-Buda Vendéglő a Budai Vár ellenállhatatlan, barátságos, családias hangulatával vár benneteket, ha megéheznétek a várban tett sétát követően. Egy ízletes tyúkhúsleves lúdgége tésztával vagy egy finom csirkepaprikás kitűnő választás lehet, amelyeket válogatott magyar borokkal kísérhettek takaros vendéglőnkben a fárasztó napot követően. Ha pedig megpihennétek, vár benneteket a Pest-Buda Hotel! 

 

 

Online szobafoglalás Budapesten, a Pest-Buda Hotelbe ide kattintva lehetséges:
 

 

 

Szobafoglalás Budapesten? Fedezd fel a Pest-Buda Hotel courtyard szobáját!

 

A szobafoglalás Budapesten manapság egyre gyakrabban történik online. Köszönhető ez annak, hogy az online szobafoglalás biztonságos és lekövethető. Hotelünk courtyard szobáját is lefoglalhatod ilyen formában, de természetesen telefonon vagy személyesen is van rá lehetőséged. 
Az egyedülálló designt képviselő egyterű 21-24 m2-es courtyard szoba a pihenést „walk-in” esőzuhannyal teszi még különlegesebbé, ablakaiból pedig az lépcsőházra nyílik kilátás.

 

Ez a szobatípus kitűnő választás egyedülállók és fiatal párok számára is!

 

Amennyiben te is részese lennél a Pest-Buda Hotel nyújtotta élménynek, akkor egyedi stílusú design butik hotelünkbe javasoljuk az előzetes szobafoglalást. Budapesten, a Fortuna utcában tradicionális ételekkel és páratlan kényelemmel várunk benneteket! 
 


DELUXE ROOM

Deluxe szoba Budapesten, a történelmi Budai Várnegyedben   Ha igazán különleges programra vágysz, amely az év mind a 365 napján időjárástól függetlenül felkereshető, akkor fedezd fel a Budai Várat szeretteiddel vagy munkatársaiddal! Legyen tél vagy nyár, a Világörökségi ranglistán méltán helyet...

COURTYARD ROOM

Online szobafoglalás Budapesten – foglalj hozzánk szobát egyszerűen, gyorsan, biztonságosan!   Egy csodálatos nap a Budai Várban fenséges ételekkel és maradandó emlékekkel? Mindenki számára felemelő élmény, de ne feledkezz meg a szálláshelyről sem! Az online szobafoglalást Budapesten mindazok...

Fedezd fel a Budai Várban a budapesti turizmus legjavát

Évről évre egyre több turista érkezik Magyarországra, hogy megismerhesse csodás fővárosunkat, Budapestet. Lehengerlő történelmével és páratlanul gazdag kultúrájával egyedülálló város, amit nem elég egyszer látni. Számtalan káprázatos épület és más látni valót találni itt, melyet nem csak a turisták...
Pest-Buda - design boutique hotel & bistro


Vendéglő & terasz +36 1 225 0377 | Hotel +36 1 800 9213

e-mail: hello@pest-buda.com


House rules & legal notice

HOTEL

VENDÉGLŐ/BISTRO

Szeretnék értesülni a hírekről


Feliratkozom
Honlapkészítés, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.