hu
en
en hu

Teraszos étterem Budán - kiülős hely a belvárostól csupán néhány percre, a Budai Várban! Teraszunk a Mátyás-templom lábánál várja vendégeit.

ICONIC HOTEL & BISTRO

Est.1696 with love and care

ELÉRHETŐSÉG ELLENŐRZÉSE

Teraszos étterem Budán

Teraszos étterem Budán - kiülős étterem a Budai Várban, Budapest belvárosától néhány percre

A Pest-Buda Vendéglő különálló terasza a parkosított Hess András téren található, a Mátyás-templom lábánál, gesztenyefák árnyékában. Nagymama kedvenc házias ételei, magyar borok, sörök, fröccsök és frissítők, márciustól egészen novemberig.

 

Mi is lehetne kellemesebb időtöltés egy napsütéses délutánon egy elbűvölő helyen elköltött ebédnél vagy vacsoránál? A Pest-Buda Vendéglő egy olyan teraszos étterem Budán, amely a történelmi Várnegyed egyik legszebb részén található, alig néhány méterre a Mátyás-templomtól. 

A nagymama kedvenc házias ételei, sörök, fröccsök és frissítők, április közepétől október közepéig élvezhetők teraszunkon.
 


Teraszos étterem Budán a nagymama konyhájából jól ismert ízekkel

 

A tavaszi-nyári és az enyhébb őszi napokon a Budai Vár méltóságteljes hangulatát élvezve még jobban esnek a finom falatok, amelyek egyenesen a nagymama konyhájából érkeznek vendégeink asztalára. Ki ne emlékezne gyermekkora kedvenceire; a gőzölgő tyúkhúslevesre vagy a mennyei aranygaluskára? 
A Pest-Buda teraszos étterem Budán kitűnő választás az autentikus magyar ízek és a családias hangulatot kedvelők számára. 
Ha szeretnéd te is megízlelni a Pest-Buda Vendéglő tradicionális ételeit, akkor az alábbi gombra kattintva foglalhatsz asztalt.

 

Üzleti találkozókhoz vagy családi összejövetelekhez is tökéletes választás a Pest-Buda teraszos étterem. Budán, a történelmi Várnegyedben várunk benneteket!

 

A Pest-Buda Vendéglő közkedvelt üzleti találkozóhely, de kisebb családi események lebonyolítására is kiválóan alkalmas. Ez az elbűvölő miliőben található teraszos étterem Budán üzleti reggelik vagy vacsorák tökéletes színtere. Üzleti partnereddel tegyetek egy nagy sétát a Budai Várban, nézzétek meg a Halászbástyát, a Mátyás-templomot , majd és térjetek be hozzánk megpihenni  a Templomtól mindössze néhány méterre található a Pest-Budába!

 

A Pest-Buda teraszos étterem Budán április közepétől október közepéig várja a magyar ízek kedvelőit, de a hűvösebb időben, az év további részében hangulatos éttermünk belső tere továbbra is szeretettel várja vendégeit.

 

A Pest-Buda teraszos étterem Budán a nagymama kedvenc házias ételeivel és szállással vár

 

A Budai Várban tett kiadós kirándulást követően pihenjetek meg a Pest-Buda teraszos étteremben Budán! A történelmi Várnegyed megannyi látnivalóval és nevezetességgel vár benneteket; a macskaköves utak és a patinás utcácskák pedig még elragadóbb hangulatot kölcsönöznek ennek a remek teraszos étteremnek. Budán, a Hess András téren, a gesztenyefák árnyékában található vendéglő éppúgy kiváló helyszínként szolgál egy délutáni  frissítő kávé, valamint egy kellemes vacsora elfogyasztásához is akár üzleti partnerekkel, családdal  vagy baráti társasággal érkezünk.

 

Ha pedig hosszúra nyúlna az esti program és olyan szállást kerestek, amely a belvárosi zsivajtól távol, mégis a város centrumától mindössze néhány perc autóútra van, akkor a Pest-Buda Hotel kényelmes lakosztályait ajánljuk figyelmetekbe.
 

 


Teraszos étterem Budán

A Pest-Buda Vendéglő különálló terasza a parkosított Hess András téren található, a Mátyás-templom lábánál, gesztenyefák árnyékában. Nagymama kedvenc házias ételei, magyar borok, sörök, fröccsök és frissítők, márciustól egészen novemberig.   Mi is lehetne kellemesebb időtöltés egy...
Pest-Buda - design boutique hotel & bistro


Vendéglő & terasz +36 1 225 0377 | Hotel +36 1 800 9213

e-mail: hello@pest-buda.com


House rules & legal notice

facebook instagram tripadvisor flickr
Zsidai 21 Pierrot Baltazár Black Rose El Paseo del Mar És És Deli Jamie's Italian Jamie Oliver Jamie's Pizzeria Opera Café Spíler Buda Spíler beach club Spíler Original Spíler Pool & Bar Spíler Shanghai Pest-Buda Terasz
Szeretnék értesülni a hírekről
Honlapkészítés, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.