hu
en
en hu

Meghitt étterem Budapesten: családias hangulattal, magyar ételekkel várunk

IKONIKUS HOTEL & BISZTRÓ

1696 óta szeretettel és törődéssel

ELÉRHETŐSÉG ELLENŐRZÉSE

Szeretettel vár a Pest-Buda reggelire, ebédre és vacsorára is!

Meghitt étterem Budapesten: fedezd fel a Pest-Buda Vendéglő kínálatát

Meghitt étterem Budapesten

Ha egy igazán meghitt, családias hangulatú vendéglőt keresel Budapesten, szeretettel várunk a Budai Várnegyedben, a Pest-Buda Vendéglőben! 


Legyen szó akár egy kellemes hangulatú, kettesben elköltött romantikus vacsoráról, akár egy szűk családi körben megtartott ünnepségről, egy meghitt étterem Budapesten sokat dobhat az este hangulatán. Ha szeretnétek elkerülni a feszengést, ha ennétek egy jót egy kellemes hangulatú helyen, jó helyen jársz! 

 

Meghitt étterem Budapesten, házias ízekkel

A Pest-Buda Bistro-ban arra törekszünk, hogy egy igazán otthonos helyet teremtsünk számotokra. Ennek értelmében a legjobb magyar ételeket tettük az étlapra – természetesen a legjobb minőségű alapanyagokból. A fogások elkészítése során kiváló séfeink arra törekszenek, hogy a nagymama főztjének házias ízvilágát elevenítsék fel a vendégekben – az ételek újragondolása nélkül, de a legmodernebb konyhatechnológiát alkalmazva. Szívvel, lélekkel, ahogy azt otthon is megszokhattad.

 

Ha szeretnél ellátogatni meghitt éttermünkbe, IDE kattintva foglalhatsz asztalt! Szeretettel várunk! 

 

Meghitt étterem Budapesten, kiváló borkínálattal

És természetesen a kiváló ételek mellé zamatos borok is dukálnak! A Pest-Buda Bistro-ban a magyar ételek mellé hozzájuk illő borpárosításokat is megkóstolhatsz, méghozzá a hazai borvidékek legjobbjait!

 

Meghitt étterem Budapesten, hatalmas árnyékos terasszal

Nem titok, hogy a tavaszi-nyári hónapokban a legtöbben a szabadba vágyunk, és ezt meghit éttermünkben is szerettük volna lehetővé tenni számotokra. Ennek értelmében kora tavasztól késő őszig nyitva tart hatalmas alapterületű teraszunk, amelyen a kellemes hőmérsékletről óriási gesztenyefák gondoskodnak. Akár egy ínycsiklandó fogás, akár csak egy frissítő is nagyszerűen esik itt. 

 

Meghitt étterem Budapesten, akár rendezvényekre is! 

Egy kellemes vacsorára bármikor szeretettel várunk, de tudtad, hogy meghitt éttermünkben Budapesten akár rendezvények tartására is van lehetőséged?


Az étterem több részre tagolt belső tere kiválóan alkalmas akár egy privát rendezvényre is, hiszen a többi vendégtől elszeparáltan is vacsorázhattok – de igény szerint akár a teljes helyszín zártkörűsíthető exkluzív használatra. 


Meghitt hangulatú éttermünkben a legtöbbször céges vacsorák, családias hangulatú kis esküvők kerülnek megrendezésre, de minden ötletre nyitottak vagyunk! IDE kattintva kérheted ajánlatunkat rendezvényhelyszínre, akár a Pest-Buda Bistro-ba, akár többi éttermünkbe is. 

 


Budai Vár teraszos étterem: ismerd meg a Pest-Buda Bistro-t és árnyékos teraszát

Teraszos éttermet keresel a Budai Várban, ahova kiülhettek egy akár egésznapos városnéző körút során? Ismerd meg a Pest-Buda Bistro-t, és fedezd fel varázsát! 

Meghitt étterem Budapesten: fedezd fel a Pest-Buda Vendéglő kínálatát

Ha egy igazán meghitt, családias hangulatú vendéglőt keresel Budapesten, szeretettel várunk a Budai Várnegyedben, a Pest-Buda Vendéglőben! 

Zsidai Home a Pest-Buda ételeiből

Pest-Buda Klasszikusok, Éttermi gasztronómia otthon
Pest-Buda - design boutique hotel & bistro


Vendéglő & terasz +36 1 225 0377 | Hotel +36 1 800 9213

e-mail: hello@pest-buda.com


House rules & legal notice

HOTEL

VENDÉGLŐ/BISTRO

Szeretnék értesülni a hírekről


Feliratkozom
Honlapkészítés, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.