hu
en
en hu

Budai Vár teraszos étterem: étterem terasszal, a Budai Vár legszebb részén, a Mátyás templom szomszédjában

IKONIKUS HOTEL & BISZTRÓ

1696 óta szeretettel és törődéssel

ELÉRHETŐSÉG ELLENŐRZÉSE

Szeretettel vár a Pest-Buda reggelire, ebédre és vacsorára is!

Budai Vár teraszos étterem: ismerd meg a Pest-Buda Bistro-t és árnyékos teraszát

Budai Vár teraszos étterem

Teraszos éttermet keresel a Budai Várban, ahova kiülhettek egy akár egésznapos városnéző körút során? Ismerd meg a Pest-Buda Bistro-t, és fedezd fel varázsát! 


A tavasz első napsugarainak megjelenésétől az utolsó falevél elhullásáig a legtöbben mindennél jobban vágyunk a szabad levegőre. A langyos szellőre, a természet látványára és a kora tavasztól késő őszig jellemző illatokra. Ilyenkor a legjobb választás, ha étterembe is úgy mentek hogy teraszos éttermet kerestek, hiszen akár ebéd vagy vacsora közben is élvezhetitek a jó időt! Ha a Budai Várban kerestek ilyen teraszos éttermet, ne is menj tovább: a Pest-Buda Bistro-t imádni fogjátok.

 

Budai Vár teraszos étterem: hatalmas, árnyékos terasszal

A Pest-Buda Bistro családias hangulatán túl nagyméretű teraszával is csábítja az éhes kirándulókat a Budai Várnegyedben. Az étteremhez tartozó, gesztenyefák árnyékában megbújó teraszhelyiség tökéletes kikapcsolódási lehetőséget biztosít amellett, hogy hangulatos és kellemes környezetet ad akár az ebédhez vagy vacsorához, akár csak egy frissítőhöz vagy néhány pohár borhoz. A terasz a Hess András téren páratlan kilátással várja kedves Vendégeit, míg az ínycsiklandó ételekről és italokról a Pest-Buda Bistro gondoskodik! 

 

Budai Vár teraszos étterem házias fogásokkal

A Pest-Buda Bistro teraszos éttermünket azok számára ajánljuk, akik szeretik a klasszikus magyar fogásokat, a nagymama főztjének házias ízvilágát. Ezt elevenítjük meg ugyanis tányérjainkon: az étlapon csupa hétköznapi étel, nem hétköznapi minőségben tálalva! 


Ez a vérbeli magyar kisvendéglő a családias hangulatot és az otthoni ízeket kívánja újra prezentálni Vendégeink számára, ezért az ételek is a vasárnapi ebédek hangulatát, a régi idők emlékeit idézik. 

 

Budai Vár teraszos étterem magyar borokkal

A fentebb említett házias ételekhez tökéletesen passzolnak a magyar borvidékek remekei, amelyekből szintén szép számmal kapható teraszos éttermünkben. Fedezd fel a hazai borok legjobbjait, különleges vagy éppen klasszikusan jó nedűit, és élvezd a napsütést vagy a hűsítő árnyékot teraszunkon! 

 

Budai Vár teraszos étterem, hangulatos boutique hotellel

Ha nem csak egy kellemes délutánt, de akár több napot is eltöltenétek Budapest egyik legszebb részén, jó hírünk van! A Pest-Buda Bistro klasszikus felállásban egy hangulatos boutique hotelhez kapcsolódik, ahol akár az éjszakát is eltölthetitek – hogy a reggeli kávét már teraszunkon fogyaszthassátok. 


Budai Vár teraszos étterem: ismerd meg a Pest-Buda Bistro-t és árnyékos teraszát

Teraszos éttermet keresel a Budai Várban, ahova kiülhettek egy akár egésznapos városnéző körút során? Ismerd meg a Pest-Buda Bistro-t, és fedezd fel varázsát! 

Meghitt étterem Budapesten: fedezd fel a Pest-Buda Vendéglő kínálatát

Ha egy igazán meghitt, családias hangulatú vendéglőt keresel Budapesten, szeretettel várunk a Budai Várnegyedben, a Pest-Buda Vendéglőben! 

Zsidai Home a Pest-Buda ételeiből

Pest-Buda Klasszikusok, Éttermi gasztronómia otthon
Pest-Buda - design boutique hotel & bistro


Vendéglő & terasz +36 1 225 0377 | Hotel +36 1 800 9213

e-mail: hello@pest-buda.com


House rules & legal notice

HOTEL

VENDÉGLŐ/BISTRO

Szeretnék értesülni a hírekről


Feliratkozom
Honlapkészítés, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.