hu
en
en hu

Magyar étterem, magyar ételekkel: fedezd fel a Pest-Buda Bistro házias fogásait

ICONIC HOTEL & BISTRO

Est.1696 with love and care

ELÉRHETŐSÉG ELLENŐRZÉSE

Szeretettel vár a Pest-Buda reggelire, ebédre és vacsorára is!

Magyar étterem, házias fogásokkal: ismerd meg a Pest-Buda Bistro-t!

magyar étterem

Vérbeli magyar étterem a nagymama főztjének házias ízvilágával: fedezd a Pest-Buda Bistro ínycsiklandó fogásait diszkrét, családias hangulatban a Budai Várnegyedben.


Az ízek, a zamatok emlékeket ébresztenek bennünk… Az íz-nosztalgiát már talán Te is megtapasztalhattad: mikor valaki szeretett nagymamád utánozhatatlannak hitt húsleveséhez hasonló ízben gazdag ételt tálal fel, amely szinte visszarepít az időben, és képzeletben újra a nagyi konyhájában ülhetsz a kissámlin, és az otthon illatát belélegezve meríted kanalad az aranyló nedűbe. 

 

A Pest-Buda Bistro magyar éttermünkben célunk, hogy ezt az élményt élesszük fel benned újra házias ételeinkkel, amelyek a nagymama konyhájának ízvilágát elevenítik fel. Fedezd fel magyar konyhánk ínycsiklandó fogásait otthonos hangulatú éttermünkben, a Budai Várnegyedben! 

 

Magyar étterem, egyedülálló történelmi múlttal

Nem csak a Te történelmed jelenhet meg magyar éttermünk asztalainál, de maga az épület is történelmi jelentőséggel bír. A Pest-Buda ugyanis anno 1696-ban nyitotta meg elsőként a kapuit, így hazánk legrégebbi éttermei közé sorolható. 


Magyar éttermünkben igyekeztünk megőrizni a korai vendéglátás legjobb vonulatait: a kedves, figyelmes és diszkrét felszolgálást, a barátságos környezetet is a kiadós, házias ételeket egyaránt – amelyeket ma már a hazai borvidékekről származó tételekkel öblíthetsz le. 

 

Magyar étterem, varázslatos kilátással és hangulatos terasszal

Az étterem belső tere a nagymama konyháját idézi, az ablakon kipillantva azonban varázslatos látvány tárulhat szemed elé: országunk egyik legszebb épületét, a Mátyás-templomot csodálhatod ebéd vagy vacsora közben.


A tavaszi, nyári hónapokban persze a teraszról sem feledkezünk meg, hiszen tudjuk, hogy mindenki szeret a szabad ég alatt, a hűsítő árnyékban – vagy éppen a kellemesen meleg napsütésben helyet foglalni: a Hess András téren egy hatalmas terasszal is várunk benneteket! 

 

Magyar étterem, magyar ételek: hagyományos fogások profi szintre emelve

Étlapunk kialakításakor séfünk és csapata azt a célt tűzte ki, hogy a lehető legmagasabb minőségben, a hagyományos ételek jellegét megőrizve készítsék el a magyar vendégek kedvenc fogásait: legyen szó akár egy töltött káposztáról, harcsapaprikásról, vagy éppen a klasszikus húslevesről. Az ételeket csak éppen annyira gondoltuk újra, amennyire a modern konyhatechnológia és gasztronómiai elvárások megkövetelték, így megőrizve a nosztalgiát biztosító illatot, ízt és tálalást. 

 

Látogass el magyar éttermünkbe, elevenítsd fel a nagymama főztjének ízeit, és élvezd a kilátást a Pest-Buda Bistro-ban! Foglalj asztalt IDE kattintva


Meghitt étterem Budapesten: fedezd fel a Pest-Buda Vendéglő kínálatát

Ha egy igazán meghitt, családias hangulatú vendéglőt keresel Budapesten, szeretettel várunk a Budai Várnegyedben, a Pest-Buda Vendéglőben! 

Zsidai Home a Pest-Buda ételeiből

Pest-Buda Klasszikusok, Éttermi gasztronómia otthon

A Pest-Buda Hotel különleges ajánlatokkal vár!

Újra nyitva a város legrégebbi hotele, Pest-Buda Hotel, Budapest történelmi központjában, a Budai Várban! Nézd meg, milyen különleges ajánlatokkal készültünk, hogy valóban a legtöbbet hozd ki a városból! Kedvezmények és extra szolgáltatások várnak nálunk, ismerd meg csomagajánlatainkat. 
Pest-Buda - design boutique hotel & bistro


Vendéglő & terasz +36 1 225 0377 | Hotel +36 1 800 9213

e-mail: hello@pest-buda.com


House rules & legal notice

facebook instagram tripadvisor flickr
Zsidai 21 Pierrot Baltazár Black Rose El Paseo del Mar És És Deli Jamie's Italian Jamie Oliver Jamie's Pizzeria Opera Café Spíler Buda Spíler beach club Spíler Original Spíler Pool & Bar Spíler Shanghai Pest-Buda Terasz
Szeretnék értesülni a hírekről
Honlapkészítés, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.