hu
en
en hu

Házias étterem Budapest - családias, meghitt hangulat és házias magyar ételek a Pest-Buda Bistro-ban

IKONIKUS HOTEL & BISZTRÓ

1696 óta szeretettel és törődéssel

ELÉRHETŐSÉG ELLENŐRZÉSE

Szeretettel vár a Pest-Buda reggelire, ebédre és vacsorára is!

Házias étterem Budapest: a nagymama főztjének házias ízvilága, kellemes környezetben

Házias étterem Budapest

Szereted a házias ételeket, a magyar ízeket és a gasztronómiai élményeket? Házias éttermünk Budapesten, a Budai Várnegyedben vár kellemes, családias hangulattal és egyszerű, mégis különleges házias ételekkel. Fedezd fel a Pest-Buda élményt velünk!


Emlékszel még a nagymama konyhájából áradó fantasztikus illatokra? Fel tudod idézni a családi, vasárnapi ebédek hangulatát és a kedvenc, klasszikus ételeid ízvilágát? Térj be hozzánk egy kis nosztalgiára, egy jó ételre – és éld át újra ezeket az élményeket egy házias étteremben Budapesten, ráadásul páratlan környezetben!

 

 

Házias étterem Budapesten – ételek, ahogy a nagymama készítette… és egy kicsit több.

Házias éttermünkben Budapesten arra törekszünk, hogy az otthon ízét, a családias hangulatot teremtsük meg számodra. Ételeink a klasszikus magyar ételekből kiindulva, ám a legmodernebb konyhatechnológiák használatával, Lutz Lajos interpretációjában várnak mindenkit, aki erre a meghitt, otthonos hangulatra vágyik. 


A minőségből ezúttal sem adunk lejjebb: válogatott hozzávalókkal, a legjobb konyhatechnológiákkal készítjük el gyermekkorod – és felnőttkorod – kedvenceit! 

 

Házias étterem Budapesten, páratlan környezetben

A Budai Várnegyed egy csendes kis utcájában, megannyi látnivaló közvetlen közelében mégis meghitt környezetben várunk házias éttermünkben Budapesten. A Fortuna utca felőli bejáratunkon át egy több teremből álló, kisebb egységekre osztható étteremben találhatod magad a Pest-Buda Bistro-ban, ahol minden azért van, hogy Te jobban érezd magad – hiszen nálunk a nagybetűs Vendéglátás az egyik legfontosabb! Élményt adunk amellett, hogy házias éttermünkben a legfinomabb magyar ételeket is megkóstolhatod. 

 

Házias étterem Budapesten – nyáron akár az árnyékos teraszon is

Bár éttermünk hangulatával igyekeztünk minden igényt kielégíteni, megértjük hogy a tavaszi-nyári hónapokban vendégeink jobban szeretnék inkább szabadtéren elfogyasztani kedvenc fogásaikat. A Pest-Buda Bistro-hoz éppen ezért egy hatalmas terasz is tartozik, amely a Hess András téren, százéves gesztenyefák árnyékával teszi még kellemesebbé a nálunk eltöltött perceket! 

 

Házias étterem Budapesten, rendezvényekre is

Házias éttermünkbe Budapesten szeretettel várunk akár családoddal, akár barátaiddal – de éppenséggel üzleti partnereddel is, ha csak egy kellemes ebédre vagy vacsorára, esetleg egy beszélgetős délutánra vágytok a teraszon. 


Ugyanígy azonban házias éttermünk kiváló lehetőséget biztosít akár rendezvények tartására is, hiszen éttermünk akár exkluzívan is bérelhető! Legyen szó akár családi rendezvényről, kis esküvői vacsorákról vagy épp nagyobb üzleti ebédekről, nálunk megtalálod a számításod! 
 


Magyar étterem Budapesten - házias ízek, magyaros konyha a Pest-Buda étteremben, a Budai Várban!

Ki ne emlékezne a nagymama által elkészített fenséges, laktató ételekre? Ételek, amelyek után mind a tíz ujjunkat megnyaltuk? Egy fenséges túrós csusza, egy jó halászlé vagy egy mennyei töltött káposzta? Hányszor és hányszor repetáztunk ezekből gyermekkorunkban? Aki a régi szép idők hangulatát szeretné...

Étterem Budapest belvárosában

Gyönyörű fővárosunk, Budapest számos vendéglátóhellyel rendelkezik, melyek változatos kínálatukkal lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja számára a legmegfelelőbbet. Legyen szó gyorsétteremről, magyar ételekről, vagy fine diningról, a budapesti vendéglátás berkein belül minden kategóriában elérhetőek a...
Pest-Buda - design boutique hotel & bistro


Vendéglő & terasz +36 1 225 0377 | Hotel +36 1 800 9213

e-mail: hello@pest-buda.com


House rules & legal notice

facebook instagram tripadvisor flickr
Zsidai 21 Pierrot Baltazár És És Deli Jamie's Italian Jamie Oliver Jamie's Pizzeria Opera Café Spíler Buda Spíler Original Spíler Shanghai Pest-Buda Terasz
Szeretnék értesülni a hírekről


Feliratkozom
Honlapkészítés, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.