hu
en
en hu

Étterem a Budai Várnegyedben: családias, meghitt étterem a Budai Várban, magyar ételekkel

IKONIKUS HOTEL & BISZTRÓ

1696 óta szeretettel és törődéssel

ELÉRHETŐSÉG ELLENŐRZÉSE

Szeretettel vár a Pest-Buda reggelire, ebédre és vacsorára is!

Pest-Buda Bistro: étterem a Budai Várnegyedben, családias hangulattal

étterem a Budai Várnegyedben

Fedezd fel a Pest-Buda Bistro otthonos világát, ínycsiklandó ételeit – ismerj meg egy éttermet a Budai Várnegyedbe, ahová bármikor visszatérhetsz élvezni a vasárnapi ebédek hangulatát! 


Az étteremlátogatás ma már nem csak a finom ételekről szól. Bár pontosan tudjuk, hogy a kifogástalan, magas minőségű ételek tálalása, az étlap megalkotása és az egyes fogások legapróbb részletekig történő kidolgozása is rendkívül fontos feladatunk – azzal is tisztában vagyunk, hogy egy étterem a Budai Várnegyedben ennél többet kell, hogy tudjon! Egy jó étteremnek személyisége van, olyan hangulata amely a hatalmába kerít és megbabonáz, amelyről képek jutnak eszedbe. A Pest-Buda Bistro pedig egy olyan étterem a Budai Várnegyedben, amelyről az otthon meleg hangulata, a vasárnapi ebédek utánozhatatlan emléke jut eszedbe. 

 

Étterem Budai Várnegyed | házias ízekkel, magyar ételekkel

A zamatos húsleves, a szaftos rántott hús és a klasszikus köretek éppúgy megfelelnek ennek a hangulatnak, mint a csirkepaprikás  és a túrós csusza… Mindannyiunk kedvencei, amit annyiféleképpen újragondoltak már – pedig talán nincs is rá szükség. Éttermünkben a Budai Várban ezeket az ételeket úgy tálaljuk, ahogy a nagymamánk tette volna: szívvel, lélekkel, zamatosan, autentikusan. A legmodernebb konyhatechnológiai eljárások természetesen nálunk is megtalálhatóak, azonban igyekszünk az ízeket úgy megőrizni, ahogy azokat megszerettük gyermekkorunkban! 

 

Étterem Budai Várnegyed | hangulatos terasszal

A tavasz első napsugarainak megjelenésétől az utolsó őszi langyos fuvallatokig mindannyian imádunk a szabadban lenni – ezért éttermünkben a Budai Várnegyedben is megvalósítottuk ennek lehetőségét: a Hess András téren, a Mátyás-templomra néző hatalmas, árnyékos teraszunkon is lehetőséged van elfogyasztani kedvenc fogásod vagy a megrendelt frissítőt. 

 

Étterem Budai Várnegyed | akár rendezvényekre is! 

Egy jó étterem a Budai Várnegyedben nem csak a la carte vendégeket fogad, de akár arra is lehetőséget ad számodra, hogy különleges eseményeket is megünnepeljetek. Akár egy visszafogott születésnapi vacsora, akár egy kisebb létszámú esküvő belefér nálunk a keretbe, ha ilyen hangulatot álmodtatok meg – de üzleti vacsorák és privát megbeszélések is megvalósíthatóak éttermünk falai között. Kérd ajánlatunkat IDE kattintva

 

Étterem Budai Várnegyed | diszkrét hangulattal, privát asztalokkal

Apropo, privát megbeszélések. Ha szeretnétek egy kicsit elvonulni és a többi vendégtől távolabb ebédelni – legyen szó akár néhány titok megbeszéléséről, akár csupán a csend élvezetéről – nálunk megtehetitek. Éttermünk több teremre tagolt és asztalaink kellő privát szférát biztosítanak, így nálunk titkaid is biztonságban lesznek! 


Budai Vár teraszos étterem: ismerd meg a Pest-Buda Bistro-t és árnyékos teraszát

Teraszos éttermet keresel a Budai Várban, ahova kiülhettek egy akár egésznapos városnéző körút során? Ismerd meg a Pest-Buda Bistro-t, és fedezd fel varázsát! 

Meghitt étterem Budapesten: fedezd fel a Pest-Buda Vendéglő kínálatát

Ha egy igazán meghitt, családias hangulatú vendéglőt keresel Budapesten, szeretettel várunk a Budai Várnegyedben, a Pest-Buda Vendéglőben! 

Zsidai Home a Pest-Buda ételeiből

Pest-Buda Klasszikusok, Éttermi gasztronómia otthon
Pest-Buda - design boutique hotel & bistro


Vendéglő & terasz +36 1 225 0377 | Hotel +36 1 800 9213

e-mail: hello@pest-buda.com


House rules & legal notice

facebook instagram tripadvisor flickr
Zsidai 21 Pierrot Baltazár És Jamie's Italian Jamie Oliver Jamie's Pizzeria Opera Café Spíler
Szeretnék értesülni a hírekről


Feliratkozom
Honlapkészítés, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.