hu
en
en hu

Diszkrét étterem Budapesten - foglalj asztalt nálunk, ha egy kis nyugalomra vágysz!

ICONIC HOTEL & BISTRO

Est.1696 with love and care

ELÉRHETŐSÉG ELLENŐRZÉSE

Diszkrét étterem Budapesten: teljes nyugalomban a Pest-Buda Bistro-ban

Diszkrét étterem Budapesten

Diszkrét éttermet keresel Budapesten, ahol senki nem zavar meg ebéd, vagy vacsora közben? Fedezd fel a Pest-Buda Bistro varázslatos hangulatát és diszkrécióját! 


Néha mindannyiunknak szüksége van egy kis nyugalomra. Néhány csendben eltöltött percre, vagy éppen egy pásztázó tekintetektől mentes sarokra, ahol megpihenhetünk. Mindegy, hogy kedveseddel szeretnél beülni egy diszkrét étterembe, ahol végre senki nem zavarja meg a beszélgetéseteket – vagy éppen egy fontos és privát üzleti megbeszélésre keresel egy olyan helyet ahol nyugodtan dolgozhattok partnereddel, a Pest-Buda Bistro jó választás! 

 

Diszkrét étterem a Budai Várban – ahol senki nem talál rátok

A gyönyörű és impozáns Budai Várnegyed utcácskáin a belváros nyüzsgő forgatagához közel – mégis épp elég távol – egy varázslatos világ tárul fel elénk. Megannyi kiránduló és üzleti utazó keresi fel ezt a helyet néhány perc nyugalomért és a csodás épületek látványáért, a kilátásért. Ha pedig diszkrét éttermet keresel, akkor is jó helyen jársz! A Fortuna utcában családias hangulatú kis Bistro-nk szeretettel, és egy csipetnyi nyugalommal vár. 


Nem véletlen, hogy sokszor keresik meg diszkrét éttermünket elvonulásra vágyó párok és privát megbeszélést tartó üzletemberek. Kollégáink pontosan tudják, hogyan dolgozik egy jó felszolgáló: halkan, odafigyeléssel, de a legnagyobb személyes teret biztosítva Vendégeinknek. Ezen kívül a Pest-Buda Bistro zegzugos elrendezése, családias hangulatú asztalai tökéletes búvóhelyet nyújtanak, ha megpihennél egy kicsit!

 

Diszkrét étterem Budapesten, házias ízekkel

Természetesen a diszkréció mellett varázslatos fogásokkal is várunk. A Pest-Buda Bistro konyhájában a magyar konyha remekeit fedezheted fel újra, éppen csak annyira átgondolva, amennyire a modern konyhatechnológia és elvárások megkövetelik! 


Vérbeli magyarat ételeinket hatalmas gonddal készítjük el diszkrét éttermünkben, ahol célunk a nagymama konyhájának házias ízvilágának és az ételek eredeti zamatának megőrzése amellett, hogy a lehető legjobb alapanyagok kerülnek felhasználásra.

 

Diszkrét étterem Budapesten, szállással

A Pest-Buda azonban nem csak egy Bistro, de egyben egyike gyönyörű boutique hoteleinknek is. Az étterem feletti részen minden igényt kielégítő hotelszobáink várják a megpihenni vágyókat – akár személyes pihenésre, akár üzleti utazásra jönnétek hozzánk. 

 

Diszkrét étterem árnyékos terasszal, ha egy kis nyüzsgésre vágytok

Ha a legfontosabb privát dolgaitokat már megbeszéltétek és szeretnétek, a kávét és a frissítőt már a szabadlevegőn is elfogyaszthatjátok! A Hess András téren, évszázados gesztenyefák árnyékában vár szeretettel hatalmas teraszunk, ahol ugyan elbújnotok már nehéz lenne, de a Mátyás-templom látványa és a nyugalom, ami ebből a gyönyörű helyből árad biztosan kárpótol majd ezért! 


Foglalj asztalt hozzánk ide kattintva! Szeretettel várunk. 
 


Pest-Buda Bistro & Hotel a Wallpaper* Budapest City Guide-ban

Büszkék vagyunk arra, hogy mi is benne vagyunk a Wallpaper* Budapest City Guide-ban ❤️

RECEPT | Roston kacsamáj édesburgonya pürével

Őszi tippünk hétvégére a séfünk ajánlásával, roston kacsamáj édesburgonya pürével otthonra is!

5 tipp az ételek és borok tökéletes párosításához

A különböző ízpárosítások megnövelhetik a gasztronómiai élményt, legyen szó akár a reggeliről és a mellé elfogyasztott kávéról, vagy egy többfogásos vacsoráról és a fogások mellé kínált borokról egy étteremben. A sommelier-ek rendszeresen alkalmaznak ellentétes ízhatásokat a tökéletes étel-bor...
Pest-Buda - design boutique hotel & bistro


Vendéglő & terasz +36 1 225 0377 | Hotel +36 1 800 9213

e-mail: hello@pest-buda.com


House rules & legal notice

facebook instagram tripadvisor flickr
Zsidai 21 Pierrot Baltazár Black Rose El Paseo del Mar És És Deli Jamie's Italian Jamie Oliver Jamie's Pizzeria Opera Café Spíler Buda Spíler beach club Spíler Original Spíler Pool & Bar Spíler Shanghai Pest-Buda Terasz
Szeretnék értesülni a hírekről
Honlapkészítés, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.