hu
en
en hu

Családias étterem Budapesten: meghitt hangulat, a nagymama főztjének házias ízei budapesti éttermünkben

IKONIKUS HOTEL & BISZTRÓ

1696 óta szeretettel és törődéssel

ELÉRHETŐSÉG ELLENŐRZÉSE

Szeretettel vár a Pest-Buda reggelire, ebédre és vacsorára is!

Családias étterem Budapesten: fedezzétek fel a Pest-Buda Bistro hangulatát!

Családias étterem Budapesten

Egy igazán meghitt hangulatú, családias éttermet keresel Budapesten? Fedezd fel Pest-Buda Bistro éttermünket a Budai Várnegyed egyik legcsendesebb utcájában, és engedd, hogy vendégül lássuk családod! 


Emlékszel még gyermekkorunk kedvenc vasárnapi ebédjeire? Ahol a nagymama porcelán tányérban szolgálta fel a forró, gyöngyöző és ínycsiklandó illatokat árasztó húslevest… Ahol a család együtt lehetett, ahol átbeszélhettétek a hét gondjait és örömeit. A finom magyar ételekre, a kockás terítőre, a meghitt hangulatra – arra, hogy együtt a család. Éljétek át újra ezt az élményt családias éttermünkben Budapesten, a Budai Várnegyed egyik legszebb, csendes kis utcácskájában lévő Pest-Buda Bistro-ban! 

 


 

Egy családias étterem Budapesten, nem csak családoknak… 

Persze pontosan tudjuk, hogy nem csak családi körben vágyhatsz erre a hangulatra. Akár barátokkal, akár üzleti partnereddel is megoszthatod családias éttermünk legnagyobb előnyeit, hiszen ez az éttermünk Budapesten mindenki számára tartogat néhány kellemes percet! 


Akár kisebb létszámú foglalások esetén, de rendezvényhelyszínként nagyobb vendégsereg esetén is várunk szeretettel családias éttermünkben Budapesten, a Fortuna utcában – vagy teraszunkon, a Hess András téren! 

 

Családias étterem Budapesten a nagymama házias főztjének ízvilágával

Minden, ami a vasárnapi ebédek alkalmával előkerülhetett a nagymama konyhájából, nálunk is kapható. A legjobb magyar ételeink Lutz Lajos és csapata keze alól kerültek ki: a klasszikus magyar ételeket modern, de nem túlzó formában gondoltuk át – ezzel megőrizve a klasszikus ízvilágot, mégis elegáns formát kölcsönözve ételeinknek. Azt pedig mondanunk sem kell, hogy családias éttermünkben is mindig a lehető legmagasabb minőségi elvárásokat tartjuk szem előtt – mind az alapanyagok kiválasztásakor, mind a konyhai technológiák alkalmazásakor! 

 

Családias étterem Budapesten, meghitt hangulatban – rendezvényekre és egyszerű ebédekre, vacsorákra is

Mindegy, hogy milyen alkalom vezet Titeket családias éttermünkbe Budapestre, nálunk megtaláljátok a számításotokat. A kisebb létszámú esküvői vacsoráktól az egyszerűbb hétvégi (vagy hétköznapi) családi összejövetelekig minden vendégünkről úgy gondoskodunk, mintha saját családunkról tennénk! 


Hiszen nálunk a Vendéglátás (így, nagybetűvel), nem csak szakma, és nem csak munka. Nekünk a Vendéglátás hitvallásunk, így családias éttermünkben Budapesten biztos lehetsz benne, hogy mindenkinek lesz egy kedves mosolya feléd, akivel találkozol! 

 

Családias étterem Budapesten, terasszal a gesztenyefák árnyékában

Nincs is jobb program – akár a családdal, akár barátokkal vagy épp üzleti partnerekkel – mint egy forró nyári napon a hatalmas gesztenyefák árnyékában elfogyasztani a házias ebédet, egy finom kávét vagy limonádét. Családias éttermünk Budapesten egy külön területen hatalmas terasszal is rendelkezik: a Hess András téren várjuk azon vendégeinket, akik élveznék a napsütést, a langyos szellőt tavasszal vagy nyáron.

 

Diszkrét hangulatú családias étterem Budapesten

A diszkréció nálunk alapelv. Kollégáink úgy teremtik meg számotokra a tökéletes családias étterem érzését, hogy szinte észre sem veszitek őket: láthatatlanul, diszkréten – csak akkor, amikor szükségetek van rájuk. 


Fedezzétek fel családias éttermünket Budapesten a Fortuna utcában, és élvezzétek együtt a nagymama főztjének házias ízvilágát, a lezser, otthonos hangulatot!  
 

 


Magyar étterem Budapesten - házias ízek, magyaros konyha a Pest-Buda étteremben, a Budai Várban!

Ki ne emlékezne a nagymama által elkészített fenséges, laktató ételekre? Ételek, amelyek után mind a tíz ujjunkat megnyaltuk? Egy fenséges túrós csusza, egy jó halászlé vagy egy mennyei töltött káposzta? Hányszor és hányszor repetáztunk ezekből gyermekkorunkban? Aki a régi szép idők hangulatát szeretné...

Étterem Budapest belvárosában

Gyönyörű fővárosunk, Budapest számos vendéglátóhellyel rendelkezik, melyek változatos kínálatukkal lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja számára a legmegfelelőbbet. Legyen szó gyorsétteremről, magyar ételekről, vagy fine diningról, a budapesti vendéglátás berkein belül minden kategóriában elérhetőek a...
Pest-Buda - design boutique hotel & bistro


Vendéglő & terasz +36 1 225 0377 | Hotel +36 1 800 9213

e-mail: hello@pest-buda.com


House rules & legal notice

HOTEL

VENDÉGLŐ/BISTRO

Szeretnék értesülni a hírekről


Feliratkozom
Honlapkészítés, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.