hu
en
en hu

Családi étterem Budapest | Várunk szeretettel!

IKONIKUS HOTEL & BISZTRÓ

1696 óta szeretettel és törődéssel

ELÉRHETŐSÉG ELLENŐRZÉSE

Szeretettel vár a Pest-Buda reggelire, ebédre és vacsorára is!

Családi étterem Budapest: fedezd fel a Pest-Buda Bistro privát hangulatát

Családi étterem Budapest

Családi éttermet keresel Budapesten? Akár egy születésnap, akár a nagyiék házassági évfordulója, vagy éppen csak egy családi összejövetel az esemény, a Pest-Buda Bistro szeretettel vár Titeket! 


A család a legfontosabb… életünk részei, szeretteink és a velük töltött minőségi idő semmivel sem kárpótolható, így ha teheted, tölts minél több időt velük! Ehhez persze szükség van egy meghitt helyre, ahol összejöhettek, beszélgethettek, megünnepelhetitek a legfontosabb családi eseményeket. Persze ez lehet az otthon melege is, de mi lenne, ha ezúttal a főzés, konyhai munkálatok helyett is az élményeket kutatnátok? Bízzátok az ételeket és a Vendéglátást családi éttermünkre Budapesten, és élvezzétek az együtt töltött időt! 


Hogy mit tudunk nyújtani? Ismerd meg a Pest-Buda Bistro-t mint családi éttermet Budapesten az alábbiakból!

 

Családi étterem Budapest: a nagymama konyhájának házias ízvilágával

A régmúlt idők kedvenc pillanatait idézzük fel családi éttermünkben, ahol a vasárnapi ebéd épp olyan ízletes és hangulatos, mint régen a nagymamánál volt. Ételeink elkészítésekor nem csak a legmagasabb minőségű alapanyagokat és a legmodernebb konyhai technológiákat használjuk, de szívünket, lelkünket is beletesszük minden egyes feltálalt ételbe. A klasszikus ételeket éppen csak annyira gondoljuk újra, amennyire egy magas minőségű családi étteremnek kell! 


A végeredmény pedig? A nagymama főztjének ízvilága letisztult formában, a legjobb alapanyagokból. 

 

Családi étterem Budapest: privát szféra, ahol együtt lehettek!

Családi éttermünkben a másik fontos szempont amit érvényesíteni kívánunk, az a diszkréció és a privát szféra, amely minden családi összejövetelnél fontos szempont lehet. Több teremre osztott éttermünk szeparált asztalai lehetőséget biztosítanak a legjobb családi beszélgetésekre, és rendezvényhelyszínként akár családi események lebonyolítását is vállaljuk! Fedezzétek fel a Vendéglátás nyújtotta nyugalmat, és éljetek a lehetőséggel! 

 

Családi étterem Budapesten – hatalmas terasszal

A tavaszi-nyári időszakban mindenki vágyik egy kicsit a kültéri eseményekre, programokra. Ha a családdal a Várba kirándultok és szeretnétek egy kiülős étteremben elfogyasztani az ebédet vagy vacsorát, családi éttermünk ezesetben is szeretettel vár! A Hess András téren, évszázados gesztenyefák árnyékában várunk a fentebb már említett ételekkel, és persze a legjobb frissítőkkel. 


Budai Vár teraszos étterem: ismerd meg a Pest-Buda Bistro-t és árnyékos teraszát

Teraszos éttermet keresel a Budai Várban, ahova kiülhettek egy akár egésznapos városnéző körút során? Ismerd meg a Pest-Buda Bistro-t, és fedezd fel varázsát! 

Meghitt étterem Budapesten: fedezd fel a Pest-Buda Vendéglő kínálatát

Ha egy igazán meghitt, családias hangulatú vendéglőt keresel Budapesten, szeretettel várunk a Budai Várnegyedben, a Pest-Buda Vendéglőben! 

Zsidai Home a Pest-Buda ételeiből

Pest-Buda Klasszikusok, Éttermi gasztronómia otthon
Pest-Buda - design boutique hotel & bistro


Vendéglő & terasz +36 1 225 0377 | Hotel +36 1 800 9213

e-mail: hello@pest-buda.com


House rules & legal notice

facebook instagram tripadvisor flickr
Zsidai 21 Pierrot Baltazár És És Deli Jamie's Italian Jamie Oliver Jamie's Pizzeria Opera Café Spíler Buda Spíler Original Spíler Shanghai Pest-Buda Terasz
Szeretnék értesülni a hírekről


Feliratkozom
Honlapkészítés, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.