hu
en
en hu

Lenyűgöző lehetőség vár a kikapcsolódásra - Budapest hosszú hétvége szállás a Budai Várban

IKONIKUS HOTEL & BISZTRÓ

1696 óta szeretettel és törődéssel

ELÉRHETŐSÉG ELLENŐRZÉSE

Szeretettel vár a Pest-Buda reggelire, ebédre és vacsorára is!

| Szerző: Pest-Buda Hotel

Budapest hosszú hétvége szállás a Budai Várban

Budapest hosszú hétvége szállás a Pest-Buda Hotelben

Budapest egyik leggyönyörűbb negyedében lélegzetelállító panorámával és luxus kényelemmel vár téged egy csodálatos hotel a hosszú hétvégére, a Pest-Buda Boutique Hotel. Merülj el a páratan kényeztetésben és megannyi látnivalóban, amit Budapest legrégebb szállodája kínál számodra.


Budapest hosszú hétvége szállás tökéletes helyen


Egy hosszú hétvége tökéltes alkalom arra, hogy egy kicsit kiszabaduljunk a hétköznapok rohanásából és egy kis időt magunkra fordítsunk, pihenjünk, kikapcsolódjunk, esetleg pároddal együtt eltölts egy meghitt hétvégét. Magyarország mesés fővárosában van egy csodálatos, hangulatos szálloda, ami tökéletes szállás lehet erre az alkalomra. A Pest-Buda Boutique Hotelben sok szeretettel várjunk, ha minden vágyad, hogy egy csendes, mégis gyönyörű szállodában szeretnéd kipihenni magad, romantikázni egyet, vagy csak a legjobb helyről szeretnéd bebarangolni a Várnegyedet és vele együtt Budapestet. Boutique hotelünk lehet a tökéletes választás, ha egy modern, luxus szállodában szeretnéd kiélvezni pihenésedet. Budapest hosszú hétvége szállás egy olyan páratlan helyen, mint a Budai Vár szomszédságában nálunk a Pest-Buda Butique Hotelben visszautasíthatatlan lehetőség.

 

Budapest hosszú hétvége szállás lehengerlő környezetben


Budapest nyüzsgő forgatagától csupán néhány percnyire található Várnegyedben megbúvó csodálatos szállodánk sok szeretettel vár, amennyiben úgy döntessz, hogy kikapcsolódásod úticélja Budapest. Hotelünk egyik legcsábítóbb tulajdonsága, hogy bár közel helyezkedik el Budapest centrumához remek környezeti adottságaival, mégis nyugodt kellemes környezetet biztosít a hozzánk érkező vendégek számára, hiszen a Várnegyed csöndes, békés kerületében található. Szállodánk páratlan panorámával rendelkezik a Mátyás-templomra és környékére, mely a főváros egyik ékessége, továbbá a világhírű Budai Várnegyed minden látványosságával együtt perceken belül elérhető, Budapest hosszú hétvége szállás és látnivalók együtt, egy helyen.

 

Budapest hosszú hétvége szállás luxus környezetben


A Pest-Buda Boutique Hotel egyedülálló a maga nemében. Mindamellett, hogy szállodánk a főváros egyik méltán híres és páratlan szépségű kerületében található, megannyi hangulatos kis utcával és épülettel körül véve, ráadásul egy nagyszerű boutique hotel is egyben. Igazán modern kialakítású belsőtereivel, csodálatos luxus szobáival és atelier lakosztályával nem csak a lelked, de szemed is gyönyörködni fog majd. Hangulatos szállodánk minden kényelemmel felszerelt, ahol minden és mindenki a Te kényelmedet szolgálja, hogy a legnagyobb nyugalomban tölthesd szabadidődet. Nagyszerű elhelyezkedése miatt nem csak kellemes környezetben töltheted el szabadidődet, de ráadásul minden fontos belvárosi csomópont pár perc alatt elérhető, így egyszerre élvezheted a központi, ám mégis nyugodt környezetet. Budapest hosszú hétvége szállás még sosem volt ennyire jó választás, hiszen szállodánkban, a Pest-Buda Boutique Hotelben a luxust és kényelmet egyszerre élvezheted.

 

Amennyiben olyan helyet keresel, ami tökéletesen Budapest hosszú hétvége szállás lehetőséget nyújt számodra, és emellett nem kell lemondanod a kényelemről és a csendes, meghitt kikapcsolódásról, de közben mégis központi elhelyezkedéssel rendelkezik, akkor remek választás a Pest-Buda Boutique Hotel, mely olyan egyedülálló hotel a Budai várnegyedben, mely minden igényt kielégítő luxus környezettel vár téged a Várnegyedben. Kérj ajánlatot, szeretettel várunk a Pest-Buda Boutique Hotelben!
 


DELUXE ROOM

Deluxe szoba Budapesten, a történelmi Budai Várnegyedben   Ha igazán különleges programra vágysz, amely az év mind a 365 napján időjárástól függetlenül felkereshető, akkor fedezd fel a Budai Várat szeretteiddel vagy munkatársaiddal! Legyen tél vagy nyár, a Világörökségi ranglistán méltán helyet...

COURTYARD ROOM

Online szobafoglalás Budapesten – foglalj hozzánk szobát egyszerűen, gyorsan, biztonságosan!   Egy csodálatos nap a Budai Várban fenséges ételekkel és maradandó emlékekkel? Mindenki számára felemelő élmény, de ne feledkezz meg a szálláshelyről sem! Az online szobafoglalást Budapesten mindazok...

Fedezd fel a Budai Várban a budapesti turizmus legjavát

Évről évre egyre több turista érkezik Magyarországra, hogy megismerhesse csodás fővárosunkat, Budapestet. Lehengerlő történelmével és páratlanul gazdag kultúrájával egyedülálló város, amit nem elég egyszer látni. Számtalan káprázatos épület és más látni valót találni itt, melyet nem csak a turisták...
Pest-Buda - design boutique hotel & bistro


Vendéglő & terasz +36 1 225 0377 | Hotel +36 1 800 9213

e-mail: hello@pest-buda.com


House rules & legal notice

HOTEL

VENDÉGLŐ/BISTRO

Szeretnék értesülni a hírekről


Feliratkozom
Honlapkészítés, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.