hu
en
hu

hu
en

Születésnapi vacsorahelyszín Budapesten - születésnapi ünneplés családias környezetben, magyar ételekkel a Budai Várban

ICONIC HOTEL & BISTRO

Est. 1696 carried on with love and care

Születésnapi vacsorahelyszín Budapesten

Születésnapi vacsorahelyszín Budapesten

Születésnapi vacsorahelyszín Budapesten? Engedd meg, hogy bemutassuk éttermünket, ahol az ünnep felidézheti a régmúlt időket: mikor a nagymama konyhájából kerültek a finom falatok az asztalra...


Születésnapi vacsorahelyszín Budapesten: idézzük fel a nagymama konyháját!

Természetesnek számít az, hogy az ünnepelt otthonába invitálja a vendégeket, ám ez roppant nagy előkészületekkel jár a házigazda részéről. Ilyenkor fontos, hogy lakásunkba renddel és tisztasággal várjuk vendégeinket, valamint az ételről és italról is nekünk kell gondoskodunk – amennyiben lakóhelyünket jelöljük ki születésnapi vacsorahelyszínnek Budapesten. A legtöbbünkben ilyenkor felelevenednek a régi szép idők, mikor még a nagymama várt az általa oly jellegzetesen – és tökéletesen – készített rántott hússal, húslevessel saját otthonában születésnapunk alkalmával…

 

Ugye, milyen szép is volt? Utánozhatatlan, pótolhatatlan napok voltak ezek, ezt mi is tudjuk. Mégis, a Pest-Budában igyekszünk visszaadni ezeknek a napoknak minden aspektusát: magyar ételek, házias ízek a nagymama konyhájából… Ha tehát a vágyad egy ilyen, vagy ehhez hasonló születésnapi vacsorahelyszín Budapesten, jó helyen jársz! :)

 

Engedd meg, hogy levegyük válladról a főzés terhét, és ajánljuk a Pest-Buda Vendéglőt mint születésnapi vacsorahelyszínt Budapesten!

 

Születésnapi vacsorahelyszín Budapesten – a magyar ízek szerelmeseinek!

Érdemes lehet tehát ezt a napot – ahelyett, hogy fáradtan, leharcolva várjuk a vendégeket – egy étteremben eltöltenünk, amely által az otthoni készülődés súlya lekerül vállunkról, sőt még a másnapi takarítással sem kell bajlódnunk. A tökéletes születésnapi vacsorahelyszín Budapesten olyan, amely minden kívánságunkat szem előtt tartva, odafigyel igényeinkre; ahol ünnepelni vágyó barátaink, családunk társaságában akár a többi vendégtől elszeparáltan is eltölthetjük az estét, s igazi békebeli ízek és hozzájuk illő magyar borok közül válogathatunk.

 

Étlapunkon autentikus magyar ételeket találtok, amelyekből a születésnapi menü összeállítása már csak egy lépés – de természetesen a la carte is rendelhettek, mindenki a saját szája íze szerint. A magyar ételekhez pedig magyar borok dukálnak – ha minket választotok születésnapi vacsorahelyszínnek Budapesten, sommelierünk segítségével biztosan megtaláljátok a fogásokhoz tökéletesen passzoló magyar borokat is! Szinte minden magyar borvidék legkiválóbb borai megtalálhatóak nálunk, így mindenki megtalálja majd kedvencét.

 

Csodálatos születésnapi vacsorahelyszín Budapesten a belvárostól mindössze néhány percre

A Pest-Buda Vendéglő mint  születésnapi vacsorahelyszín Budapesten nem csupán a válogatott hozzávalókból készült tradicionális, magyar fogásai és baráti hangulata miatt remek választás. Elhelyezkedését tekintve is kiemelendő, hiszen a belváros zajos forgatagától mindössze néhány percnyire található, így könnyen megközelíthető minden meghívott vendég számára – mégsem kell azonban a forgalom, az autók zaja miatt aggódnotok.

A Budai Vár megnyugtató hangulata és az elbűvölő kilátás pedig – minden elfogultság nélkül – egyszerűen szavakba önthetetlen, nem véletlenül vezeti ez a csodálatos hely a budapesti turisztikai célállomások listáját is. Ebben a varázslatos környezetben helyet foglaló születésnapi vacsorahelyszínen Budapesten tehát minden magyar ízeket szerető vendég megtalálja kedvencét. A fenséges ízekre Litauszki Zsolt kreatív séf tapasztalata a garancia – a páratlan környezet adott – a jó hangulat pedig csak rajtatok múlik!

 

Születésnapi vacsorahelyszín Budapesten szállással – Pest-Buda Hotel

E nemes esemény alkalmával szeretteink körében elköltött este hosszabbra is nyúlhat a vártnál, de a Pest-Buda Vendéglő vendégeinek ebben az estben sem kell aggódniuk!

Amennyiben a születésnapi vacsorahelyszín Budapesten, a Pest-Buda Vendéglőben kapott helyet, és a vidékről érkező kedves rokonok, barátok nem szívesen vezetnének késő este haza, szállodánkban - a Pest-Buda Hotelben - az ország egyik legrégebbi szállodájában meg is pihenhetnek, s ehhez mindössze csak néhány lépést kell tenniük, hiszen a hotel közvetlenül a vendéglő felett található! Kérjük, amennyiben szállásra is igény van, azt az ajánlatkérésben külön tüntessétek fel, vagy egyeztessetek erről kollégáinkkal.

 

 

 


Üzleti reggeli Budapesten

Egyre népszerűbbé válnak a nap korai szakaszában történő üzleti megbeszélések, az üzleti reggelik Budapesten. Ha már eleve egy  gyönyörű helyen – a Budai Várban – kerítünk ezekre sort, akkor a megbeszélés jó hangulatban kezdődik, amely az egész reggeli végkimenetelét pozitívan befolyásolja,...

Születésnapi vacsora Budapesten

Születésnapi vacsora Budapesten? Ha egy családias hangulatú éttermet keresel születésnap megünneplése céljából, ahol a belvároshoz közel, a zajtól mégis távol ünnepelhettek meghitt hangulatban, akkor a Pest-Buda Vendéglő tökéletes választás számotokra.

Vasárnapi ebéd Budapesten

Vasárnapi ebéd Budapesten? A magyar családok legfontosabb étkezése kétségkívül a vasárnapi ebéd, mely egyben az állandó heti programok részét is képezi. Ilyenkor abból a célból ül össze a család apraja-nagyja, hogy egy finom, gőzölgő fogás fölött beszéljék át a családtagokkal történt heti eseményeket....