hu
en
hu

hu
en

Születésnapi vacsorahelyszín Budapesten - születésnapi ünneplés családias környezetben, magyar ételekkel a Budai Várban

ICONIC HOTEL & BISTRO

Est. 1696 carried on with love and care

Születésnapi vacsorahelyszín Budapesten

Születésnapi vacsorahelyszín Budapesten

Születésnapi vacsorahelyszín Budapesten? Engedd meg, hogy bemutassuk éttermünket, ahol az ünnep felidézheti a régmúlt időket: mikor a nagymama konyhájából kerültek a finom falatok az asztalra...


Születésnapi vacsorahelyszín Budapesten: idézzük fel a nagymama konyháját!

Természetesnek számít az, hogy az ünnepelt otthonába invitálja a vendégeket, ám ez roppant nagy előkészületekkel jár a házigazda részéről. Ilyenkor fontos, hogy lakásunkba renddel és tisztasággal várjuk vendégeinket, valamint az ételről és italról is nekünk kell gondoskodunk – amennyiben lakóhelyünket jelöljük ki születésnapi vacsorahelyszínnek Budapesten. A legtöbbünkben ilyenkor felelevenednek a régi szép idők, mikor még a nagymama várt az általa oly jellegzetesen – és tökéletesen – készített rántott hússal, húslevessel saját otthonában születésnapunk alkalmával…

 

Ugye, milyen szép is volt? Utánozhatatlan, pótolhatatlan napok voltak ezek, ezt mi is tudjuk. Mégis, a Pest-Budában igyekszünk visszaadni ezeknek a napoknak minden aspektusát: magyar ételek, házias ízek a nagymama konyhájából… Ha tehát a vágyad egy ilyen, vagy ehhez hasonló születésnapi vacsorahelyszín Budapesten, jó helyen jársz! :)

 

Engedd meg, hogy levegyük válladról a főzés terhét, és ajánljuk a Pest-Buda Vendéglőt mint születésnapi vacsorahelyszínt Budapesten!

 

Születésnapi vacsorahelyszín Budapesten – a magyar ízek szerelmeseinek!

Érdemes lehet tehát ezt a napot – ahelyett, hogy fáradtan, leharcolva várjuk a vendégeket – egy étteremben eltöltenünk, amely által az otthoni készülődés súlya lekerül vállunkról, sőt még a másnapi takarítással sem kell bajlódnunk. A tökéletes születésnapi vacsorahelyszín Budapesten olyan, amely minden kívánságunkat szem előtt tartva, odafigyel igényeinkre; ahol ünnepelni vágyó barátaink, családunk társaságában akár a többi vendégtől elszeparáltan is eltölthetjük az estét, s igazi békebeli ízek és hozzájuk illő magyar borok közül válogathatunk.

 

Étlapunkon autentikus magyar ételeket találtok, amelyekből a születésnapi menü összeállítása már csak egy lépés – de természetesen a la carte is rendelhettek, mindenki a saját szája íze szerint. A magyar ételekhez pedig magyar borok dukálnak – ha minket választotok születésnapi vacsorahelyszínnek Budapesten, sommelierünk segítségével biztosan megtaláljátok a fogásokhoz tökéletesen passzoló magyar borokat is! Szinte minden magyar borvidék legkiválóbb borai megtalálhatóak nálunk, így mindenki megtalálja majd kedvencét.

 

Csodálatos születésnapi vacsorahelyszín Budapesten a belvárostól mindössze néhány percre

A Pest-Buda Vendéglő mint  születésnapi vacsorahelyszín Budapesten nem csupán a válogatott hozzávalókból készült tradicionális, magyar fogásai és baráti hangulata miatt remek választás. Elhelyezkedését tekintve is kiemelendő, hiszen a belváros zajos forgatagától mindössze néhány percnyire található, így könnyen megközelíthető minden meghívott vendég számára – mégsem kell azonban a forgalom, az autók zaja miatt aggódnotok.

A Budai Vár megnyugtató hangulata és az elbűvölő kilátás pedig – minden elfogultság nélkül – egyszerűen szavakba önthetetlen, nem véletlenül vezeti ez a csodálatos hely a budapesti turisztikai célállomások listáját is. Ebben a varázslatos környezetben helyet foglaló születésnapi vacsorahelyszínen Budapesten tehát minden magyar ízeket szerető vendég megtalálja kedvencét. A fenséges ízekre Litauszki Zsolt kreatív séf tapasztalata a garancia – a páratlan környezet adott – a jó hangulat pedig csak rajtatok múlik!

 

Születésnapi vacsorahelyszín Budapesten szállással – Pest-Buda Hotel

E nemes esemény alkalmával szeretteink körében elköltött este hosszabbra is nyúlhat a vártnál, de a Pest-Buda Vendéglő vendégeinek ebben az estben sem kell aggódniuk!

Amennyiben a születésnapi vacsorahelyszín Budapesten, a Pest-Buda Vendéglőben kapott helyet, és a vidékről érkező kedves rokonok, barátok nem szívesen vezetnének késő este haza, szállodánkban - a Pest-Buda Hotelben - az ország egyik legrégebbi szállodájában meg is pihenhetnek, s ehhez mindössze csak néhány lépést kell tenniük, hiszen a hotel közvetlenül a vendéglő felett található! Kérjük, amennyiben szállásra is igény van, azt az ajánlatkérésben külön tüntessétek fel, vagy egyeztessetek erről kollégáinkkal.

 

 

 


Üzleti reggeli Budapesten

Egyre népszerűbbé válnak a nap korai szakaszában történő üzleti megbeszélések, az üzleti reggelik Budapesten. Ha már eleve egy  gyönyörű helyen – a Budai Várban – kerítünk ezekre sort, akkor a megbeszélés jó hangulatban kezdődik, amely az egész reggeli végkimenetelét pozitívan befolyásolja,...

Születésnapi vacsora Budapesten

Születésnapi vacsora Budapesten? Ha egy családias hangulatú éttermet keresel születésnap megünneplése céljából, ahol a belvároshoz közel, a zajtól mégis távol ünnepelhettek meghitt hangulatban, akkor a Pest-Buda Vendéglő tökéletes választás számotokra.

Vasárnapi ebéd Budapesten

Vasárnapi ebéd Budapesten? A magyar családok legfontosabb étkezése kétségkívül a vasárnapi ebéd, mely egyben az állandó heti programok részét is képezi. Ilyenkor abból a célból ül össze a család apraja-nagyja, hogy egy finom, gőzölgő fogás fölött beszéljék át a családtagokkal történt heti eseményeket....
Pest-Buda - design boutique hotel & bistro


Vendéglő & terasz +36 1 225 0377 | Hotel +36 1 800 9213

e-mail: hello@pest-buda.com


House rules & legal notice

facebook instagram tripadvisor flickr
Zsidai 21 Pierrot Baltazár Black Rose El Paseo del Mar És És Deli Jamie's Italian Jamie Oliver Jamie's Pizzeria Opera Café Spíler Buda Spíler beach club Spíler Original Spíler Pool & Bar Spíler Shanghai Pest-Buda Terasz
Szeretnék értesülni a hírekről