hu
en
en hu

A Pest-Buda Design Hotel különleges ajánlatai Budapesten, a Budai Várban

Array ( [l_id] => 2 [l_name] => magyar [l_img] => hun.png [l_avail] => 1 [l_code] => hu [l_code_long] => hu_HU ) Array ( [pr_id] => 1 [pr_title] => IKONIKUS HOTEL & BISZTRÓ [pr_text] => 1696 óta szeretettel és törődéssel [pr_img] => lraBvspOBoGZODff.jpg [pr_weight] => 0 [pr_public] => 1 [pr_img_mobile] => [pr_link] => [pr_title_en] => ICONIC HOTEL & BISTRO [pr_text_en] => Est.1696 with love and care [pr_link_en] => [pr_linktxt] => )

IKONIKUS HOTEL & BISZTRÓ

1696 óta szeretettel és törődéssel

ELÉRHETŐSÉG ELLENŐRZÉSE

Szeretettel vár a Pest-Buda reggelire, ebédre és vacsorára is!

A Pest-Buda Hotel különleges ajánlatokkal vár!

Atelier Suite a Pest-Buda Hotelben

Újra nyitva a város legrégebbi hotele, Pest-Buda Hotel, Budapest történelmi központjában, a Budai Várban!

Nézd meg, milyen különleges ajánlatokkal készültünk, hogy valóban a legtöbbet hozd ki a városból! Kedvezmények és extra szolgáltatások várnak nálunk, ismerd meg csomagajánlatainkat. 


Egy különleges borkóstolón vennél részt? Nézd meg borkóstolóval egybekötött ajánlatunkat!

 

Ha a pörgés helyett inkább pihennél, ne hagyd ki Budapest gyógyfürdőit! Készültünk egy csomaggal, hogy a számunkra legkedvesebb fürdőben töltődj Te is! 

 

Romantikázz a kedveseddel és töltsetek egy éjszakát Nálunk, a vacsoráról is mi gondoskodunk! A Budai Vár romantikus környezete garantáltan elkápráztat majd Titeket.

 

Ha pár napra jössz a városba, ezt a csomagot neked találták ki! 20% kedvezményt adunk az árból és még egy vacsora vouchert is valamelyik budavári étterembe. 

 

Ismerd meg a város titkos arcát, ahogy mi szeretjük! Vegyél részt egy vezetett túrán nappal és vacsorázz a város ikonikus bistropubjában, a Spílerben!

 

Születésnapot vagy évfordulót ünnepeltek? Egy üveg habzóborral és egy vacsorával ajándékozunk meg!

 


Meghitt étterem Budapesten: fedezd fel a Pest-Buda Vendéglő kínálatát

Ha egy igazán meghitt, családias hangulatú vendéglőt keresel Budapesten, szeretettel várunk a Budai Várnegyedben, a Pest-Buda Vendéglőben! 

Zsidai Home a Pest-Buda ételeiből

Pest-Buda Klasszikusok, Éttermi gasztronómia otthon

A Pest-Buda Hotel különleges ajánlatokkal vár!

Újra nyitva a város legrégebbi hotele, Pest-Buda Hotel, Budapest történelmi központjában, a Budai Várban! Nézd meg, milyen különleges ajánlatokkal készültünk, hogy valóban a legtöbbet hozd ki a városból! Kedvezmények és extra szolgáltatások várnak nálunk, ismerd meg csomagajánlatainkat. 
Pest-Buda - design boutique hotel & bistro


Vendéglő & terasz +36 1 225 0377 | Hotel +36 1 800 9213

e-mail: hello@pest-buda.com


House rules & legal notice

facebook instagram tripadvisor flickr
Zsidai 21 Pierrot Baltazár Black Rose El Paseo del Mar És És Deli Jamie's Italian Jamie Oliver Jamie's Pizzeria Opera Café Spíler Buda Spíler beach club Spíler Original Spíler Pool & Bar Spíler Shanghai Pest-Buda Terasz
Szeretnék értesülni a hírekről
Honlapkészítés, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.