hu
en
en hu

Megnyitott a Pest-Buda Hotel!

ICONIC HOTEL & BISTRO

Est.1696 with love and care

ELÉRHETŐSÉG ELLENŐRZÉSE

Megnyitott a Pest-Buda Hotel!

Megnyitott a Pest-Buda Hotel!

Egy újabb gyöngyszemmel bővült a budapesti szállodák sora: az ország legrégebbi szállodáját nyitottuk újra 2016. júliusban. A Pest-Buda Hotel eredetileg 1696-ban nyitotta meg kapuit fogadóként működve.


 A Fortuna utca 3. alatt található épület így végre visszakapta eredeti funkcióját: egy hotel és egy vendéglő fogadja a vendégeket kiegészülve egy csodálatos terasszal a Hess András téren.

 

A legfelső szinten két atelier lakosztály kapott helyet, padlótól a plafonig tartó üvegfallal, szabadon álló káddal, hatalmas walk-in zuhannyal és az erdeti barokk tetőszerkezettel. A belsőépítészeti tervek családi barátunk, Somlai Tibor munkáját dícsérik, az arculatot pedig Ipacs Géza iparművész barátom alakította ki.

 

A 10 szobás boutique hotel minden szobája egyedileg tervezett és berendezett, a falakat kortárs művészek alkotásai borítják.

 

Pest-Buda: a 17.század és a kortárs találkozása.


Recept | Konfitált tarja „bakonyi módra” túrófánkkal

Varázsolj otthonra is Pest-Buda hangulatot, készítsd el egyik kedvencünket, a konfitált tarját „bakonyi módra” túrófánkkal!

RECEPT | ARANYGALUSKA

Az aranygaluska a kelt tészták királynője. Készítsd el otthon te is receptünk alapján.

Nálunk járt a The Blonde Salad by Chiara Ferragni csapata, a TBS crew

Chiara Ferragni, a világhírű olasz blogger csapata, a TBS Crew látogatott el hozzánk idén májusban. Arról, hogy hogyan érezték magukat Budapesten és a Pest-Budában, itt olvashatsz bővebben.
Pest-Buda - design boutique hotel & bistro


Vendéglő & terasz +36 1 225 0377 | Hotel +36 1 800 9213

e-mail: hello@pest-buda.com


House rules & legal notice

facebook instagram tripadvisor flickr
Zsidai 21 Pierrot Baltazár Black Rose El Paseo del Mar És És Deli Jamie's Italian Jamie Oliver Jamie's Pizzeria Opera Café Spíler Buda Spíler beach club Spíler Original Spíler Pool & Bar Spíler Shanghai Pest-Buda Terasz
Szeretnék értesülni a hírekről