hu
en
hu

hu
en

Megnyitott a Pest-Buda Hotel!

ICONIC HOTEL & BISTRO

Est. 1696 carried on with love and care

Megnyitott a Pest-Buda Hotel!

Megnyitott a Pest-Buda Hotel!

Egy újabb gyöngyszemmel bővült a budapesti szállodák sora: az ország legrégebbi szállodáját nyitottuk újra 2016. júliusban. A Pest-Buda Hotel eredetileg 1696-ban nyitotta meg kapuit fogadóként működve.


 A Fortuna utca 3. alatt található épület így végre visszakapta eredeti funkcióját: egy hotel és egy vendéglő fogadja a vendégeket kiegészülve egy csodálatos terasszal a Hess András téren.

 

A legfelső szinten két atelier lakosztály kapott helyet, padlótól a plafonig tartó üvegfallal, szabadon álló káddal, hatalmas walk-in zuhannyal és az erdeti barokk tetőszerkezettel. A belsőépítészeti tervek családi barátunk, Somlai Tibor munkáját dícsérik, az arculatot pedig Ipacs Géza iparművész barátom alakította ki.

 

A 10 szobás boutique hotel minden szobája egyedileg tervezett és berendezett, a falakat kortárs művészek alkotásai borítják.

 

Pest-Buda: a 17.század és a kortárs találkozása.


Recept | Konfitált tarja „bakonyi módra” túrófánkkal

Varázsolj otthonra is Pest-Buda hangulatot, készítsd el egyik kedvencünket, a konfitált tarját „bakonyi módra” túrófánkkal!

RECEPT | ARANYGALUSKA

Az aranygaluska a kelt tészták királynője. Készítsd el otthon te is receptünk alapján.

Nálunk járt a The Blonde Salad by Chiara Ferragni csapata, a TBS crew

Chiara Ferragni, a világhírű olasz blogger csapata, a TBS Crew látogatott el hozzánk idén májusban. Arról, hogy hogyan érezték magukat Budapesten és a Pest-Budában, itt olvashatsz bővebben.