hu
en
hu

hu
en

Legénybúcsú helyszín Budapesten – Pest-Buda Vendéglő a visszafogott ünnepléshez

ICONIC HOTEL & BISTRO

Est. 1696 carried on with love and care

Legénybúcsú helyszín Budapesten

Legénybúcsú helyszín Budapesten - diszkrét ünneplés legénybúcsú alkalmából a Budai Várban

Legénybúcsú helyszín Budapesten? Ha ezt az oldalt olvasod, biztosak vagyunk benne hogy Rád, vagy egyik barátodra élete  nagy napja vár…  A legény évek lezárását pedig illik méltóképp megünnepelni – ahogy a hagyomány is tartja, ezért engedd meg, hogy bemutassuk a Pest-Buda Vendéglőt, mint legénybúcsú helyszínt Budapesten!


Legénybúcsú helyszín Budapesten – Pest-Buda Vendéglő a visszafogott ünnepléshez

Saját, vagy barátunk egyedülálló éveinek búcsúztatására a legkiválóbb alkalom egy emlékezetes legénybúcsú, melynél minden esetben az ünnepelt igényeit kell szem előtt tartanunk. Bár sokan a féktelen mulatozást tartják az eseményhez illőnek, nem mindannyian vagyunk így vele: egy visszafogott borozgatós, esetleg sörözős este a barátokkal sokunknak többet jelent. Ha a Te társaságod is inkább az ilyen jellegű eseményeket kedveli, akkor jó helyen keresgélsz…

A Pest-Buda Vendéglő ugyanis éppen ezt kínálja Nektek: egy legénybúcsú helyszín Budapesten, ahol visszafogottan ünnepelhettek, vagy előkészülhettek a party-ra! 

 

 

Legénybúcsú helyszín Budapesten - Az esti buli megalapozása egy kellemes vacsora által

Amennyiben egy pikáns feladatoktól túlfűtött bulival szeretnétek megajándékozni utolsó legény napján a vőlegényt, a jó hangulathoz szintén remek választás lehet legénybúcsú helyszínnek Budapesten a Pest-Buda Vendéglő – ami a kezdeteket illeti.  Mivel éttermünk a belvárostól mindössze néhány percnyire található, ezért egy baráti társaságban elköltött fenséges vacsorát követően könnyen megközelíthetőek a város legjobb szórakozóhelyei is, ahol ezen a különleges napon igazán kitombolhatja magát a vidám csapat.

 

A jó hangulatban elköltött vacsora által a fenséges, tradicionális, magyar ételek és a hozzájuk illő borok mellett lehetősége van a baráti társaságnak egy jó kis beszélgetésre, hogy azt követően kellemesen eltelve vethessék bele magukat a budapesti éjszakába.

 

Legénybúcsú helyszín Budapesten – ajánlatunk

A családias hangulatú étterem tehát egy diszkréten vigadni vágyó társaság számára, vagy az est megalapozására ideális legénybúcsú helyszín Budapesten. De mégis mit tudunk ajánlani étteremként a Budai Várban egy ilyen eseményre?

 

Kis- és nagylétszámú eseményekre: legénybúcsú helyszín Budapesten

Az ide látogató társaságnak – igény szerint - lehetősége van a hátsó terem kibérlésére - amely 26 fő befogadására alkalmas -, s így a többi vendégtől elszeparáltan, zavartalan körülmények között fogyaszthatják el vacsorájukat. Természetesen kisebb létszám esetén egy-egy asztal fenntartsára is lehetőség van, míg a népesebb csapatnak egész éttermünk bérlését ajánljuk.

Jó időben teraszunk is kiváló legénybúcsú helyszín lehet, hiszen a Mátyás-templom lábánál, árnyékos helyen nagy befogadóképességgel várjuk ide kedves Vendégeinket.

 

Legénybúcsú helyszín Budapesten a bor szerelmeseinek

Az éttermünk kínálatában megtalálható tradicionális, magyar fogásokat válogatott magyar borkülönlegességekkel párosíthatjátok, melynek kiválasztásában a vendégeket igény szerint sommelier segíti.  Amennyiben a bor iránti rajongásotok megkívánja, akár teljes borvacsorára, vagy borkóstolóra is van lehetőségetek, erről azonban előzetes egyeztetés szükséges kollégáinkkal az ajánlatkérés során.

Éttermünkben csak magyar borokat kínálunk, ám annak széles választékában mindenki felleli kedvencét: a legtöbb magyar borvidék kiválóságait tárjuk elétek a legénybúcsú helyszínen Budapesten!

 

Legénybúcsú helyszín Budapesten: Ünneplés és szállás egy helyen

A Pest-Buda Vendéglő emeletein megtalálható Pest-Buda Hotel lehetőséget kínál a társaságnak arra, hogy ne kelljen kimerülve és fáradtan hazautazniuk, hiszen néhány lépést megtéve máris kényelmes szobák várják őket. Ha messzebbről érkeztek, boutique hotelünk stílusos szobái állnak rendelkezésetekre – előzetes egyeztetés alapján!

 

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy kérj ajánlatot Tőlünk! Legénybúcsú helyszín Budapesten – a visszafogott eseményekre! Szeretettel vár titeket a Pest-Buda!

 


Üzleti reggeli Budapesten

Egyre népszerűbbé válnak a nap korai szakaszában történő üzleti megbeszélések, az üzleti reggelik Budapesten. Ha már eleve egy  gyönyörű helyen – a Budai Várban – kerítünk ezekre sort, akkor a megbeszélés jó hangulatban kezdődik, amely az egész reggeli végkimenetelét pozitívan befolyásolja,...

Születésnapi vacsora Budapesten

Születésnapi vacsora Budapesten? Ha egy családias hangulatú éttermet keresel születésnap megünneplése céljából, ahol a belvároshoz közel, a zajtól mégis távol ünnepelhettek meghitt hangulatban, akkor a Pest-Buda Vendéglő tökéletes választás számotokra.

Vasárnapi ebéd Budapesten

Vasárnapi ebéd Budapesten? A magyar családok legfontosabb étkezése kétségkívül a vasárnapi ebéd, mely egyben az állandó heti programok részét is képezi. Ilyenkor abból a célból ül össze a család apraja-nagyja, hogy egy finom, gőzölgő fogás fölött beszéljék át a családtagokkal történt heti eseményeket....
Pest-Buda - design boutique hotel & bistro


Vendéglő & terasz +36 1 225 0377 | Hotel +36 1 800 9213

e-mail: hello@pest-buda.com


House rules & legal notice

facebook instagram tripadvisor flickr
Zsidai 21 Pierrot Baltazár Black Rose El Paseo del Mar És És Deli Jamie's Italian Jamie Oliver Jamie's Pizzeria Opera Café Spíler Buda Spíler beach club Spíler Original Spíler Pool & Bar Spíler Shanghai Pest-Buda Terasz
Szeretnék értesülni a hírekről