hu
en
hu

hu
en

Lánybúcsú helyszín Budapesten? Ha diszkrét ünneplésre vágysz barátnőiddel, szeretteiddel, a Pest-Buda Étterem tökéletes választás lánybúcsúd helyszínéül!

ICONIC HOTEL & BISTRO

Est. 1696 carried on with love and care

Lánybúcsú helyszín Budapesten

Lánybúcsú helyszín Budapesten a Budai Várban - Foglaljatok asztalt, és töltsétek el ezt a csodálatos estét nálunk!

Lánybúcsú helyszín Budapesten? Akkor biztos, hogy Te vagy épp barátnőd nagy esemény előtt álltok. Ha diszkrét ünneplést, borozós-beszélgetős összejövetelt terveztek a lánybúcsú alkalmából, a Pest-Buda Vendéglő tökéletes választást kínál számotokra! Teraszunkon vagy akár különtermünkben is élvezhetitek egymás társaságát és a finom magyar borokat, míg a Budai Vár számos lehetőséggel kecsegtet a kalandos lánybúcsús programokhoz is!


Lánybúcsú helyszín Budapesten – búcsú a leányévektől páratlan környezetben

A legtöbb nő kislánykora óta az esküvőjéről álmodik, tökéletes ceremóniával és mulatsággal. Amikor az esküvőszervezés már a célegyenesben halad, és már csak néhány nap választ el attól, hogy bekössék a menyasszony fejét – a barátnők feladata egy utolsó, hajadonon töltött este megszervezése telis tele “csajos” programokkal, amelynek egyik legfontosabb része a lánybúcsú helyszín kiválasztása Budapesten. Bár sokak a lánybúcsúról egy hatalmas bulira asszociálnak, nem mindenkinek ez az álma. Egy diszkrétebb, beszélgetős-borozós, akár vacsorázós este épp olyan méltó ünneplés – ha nem méltóbb – mint egy féktelen mulatozás. 

 

És hogy kiknek ajánljuk a Pest-Buda Vendéglőt lánybúcsú helyszínként Budapesten? Éppen azoknak, akik így vélekednek! A Pest-Buda Vendéglő – egyedülálló lánybúcsú helyszín Budapesten - baráti hangulatának, ízletes tradicionális ételeinek, és válogatott magyar borainak köszönhetően méltó színtere a jókedvű csapat befogadásának. A Budai Vár nyújtotta páratlan környezetben pedig a játékos feladatok megoldása is sokkalta felemelőbbé válhat – hiszen az a hagyomány szerint szerves része a lánybúcsú estéjének.

 

Lánybúcsú helyszín Budapesten - A megfelelő hely kiválasztása…

Mivel életünk egyik legemlékezetesebb napjáról van szó, ezért kifejezetten fontos, hogy a lánybúcsú helyszín Budapesten tökéletesen megfeleljen az est várható hangulatának. Vannak olyanok, akik a harsányabb összejöveteleket preferálják a lánybúcsú alkalmával, és olyanok is akadnak, akik a visszafogottabb bulikat részesítik előnyben...

 

A vad, pörgős partikat kedvelők tábora számára a Pest-Buda Vendéglő kiváló alkalom lehet egy kellemes vacsorázával a bulit megelőző alapozáshoz. Egy kevés ital ugyanis feloldhatja a hangulatot, hogy a barátok által összeállított feladatokat könnyebben teljesíthessék, s az itt történő előkészülést követően nyakába veheti a társaság a várost, és – éttermünk szerencsés elhelyezkedésének köszönhetően - könnyedén belevethetik magukat az éjszaki életbe is, hiszen vendéglőnk a belvárostól csupán néhány percnyire helyezkedik el.

 

Az egyszerűbb, csendesebb összejövetelekhez pedig egyenesen tökéletes lánybúcsú helyszínként szolgál vendéglőnk, a Pest-Buda. Rálátással az ország egyik leggyönyörűbb épületére – a Mátyás-templomra – már meg is kezdődhet a ráhangolódás az esküvőre, mindez egy pompás lánybúcsú helyszínen, Budapesten. Rossz idő esetén, ha nagyobb társaság érkezik, akár az egész belső terem kibérlésére is lehetőség van, de természetesen egy asztalt is elfoglalhattok, ahogy jobban tetszik. Jó idő esetén pedig szívből ajánljuk teraszunkat, mely a Mátyás-templom lábánál várja Vendégeit páratlan környezetben!

 

Lánybúcsú helyszín Budapesten – A Pest-Budában rejlő lehetőségek

Kis és nagylétszámú lánybúcsú helyszín Budapesten…

 A Pest-Buda Vendéglő különterme nagyobb összejövetelek esetén – 26 fő számára – lehetővé teszi azt, hogy a lánybúcsúra érkező csapat a többi vendégtől elszeparáltan ünnepeljen, de ahogy azt már említettük, nyáron teraszunk is rendelkezésetekre áll. Nagyobb létszám esetén előzetes egyeztetés alapján az étterem is kibérelhető! Ilyen módon mi a létszámot illetően rugalmasak vagyunk, kérlek, a lehetőségeitekről kollégáinkkal egyeztessetek az ajánlatkérést követően!

 

Lánybúcsú helyszín Budapesten, a borkedvelők örömére...

E pompás lánybúcsú helyszínen Budapesten válogatott magyar borokkalis állunk rendelkezésetekre. Kérésetekre sommelierünk szívesen bemutatja kínálatunkat, de akár borkóstolót is tarthattok nálunk! Éttermünk egytől egyig magyar borokkal dolgozik – szinte minden borvidék legkiválóbb különlegességeit megkóstolhatjátok!

 

Lánybúcsú helyszín Budapesten, amelynél szebb környéket biztosan nem találsz!

Mit is mondjuk, talán egy kicsit elfogultak vagyunk… de láttál már csodálatosabbat az esti fényekben úszó Budai Várnál?  Így hangzik hát ajánlatunk; egy üdítő kirándulás a baráti társasággal az ország egyik legelbűvölőbb helyszínén – a Budai Várban –, egy kellemes, hamisítatlan magyar ízekből álló vacsorával, magyar borkülönlegességekkel megbolondítva? Mindehhez pedig egy egész estés baráti csevej és játékos feladatok a frissítő, tiszta levegőn, lélegzetelállító kilátással… Ezt nyújtja a Pest-Buda Vendéglő lánybúcsú helyszínként Budapesten.

 

Lánybúcsú helyszín Budapesten szállással – ha messziről érkeztek

Nem csak a budapesti lányok ünneplik csodás fővárosunkban lánybúcsújukat, hiszen ez a pezsgő város sokakat vonzz messzi településekről, akár országokból is – főként egy ilyen jeles alkalommal. A Vendéglő felett lévő boutique Hotelünk szobái akár arra is lehetőséget adnak, hogy megszálljatok a lánybúcsú után nálunk! Ha szállást is szeretnétek foglalni erre a különleges alkalomra, kérünk, ezt mindenképp előre jelezzétek ajánlatkérésetekben!

 

 


Szeretettel várunk téged és barátnőidet a Pest-Buda Vendéglőben! Lánybúcsú helyszín Budapesten, impozáns környezetben a visszafogott alkalmakra!

 

 


Üzleti reggeli Budapesten

Egyre népszerűbbé válnak a nap korai szakaszában történő üzleti megbeszélések, az üzleti reggelik Budapesten. Ha már eleve egy  gyönyörű helyen – a Budai Várban – kerítünk ezekre sort, akkor a megbeszélés jó hangulatban kezdődik, amely az egész reggeli végkimenetelét pozitívan befolyásolja,...

Születésnapi vacsora Budapesten

Születésnapi vacsora Budapesten? Ha egy családias hangulatú éttermet keresel születésnap megünneplése céljából, ahol a belvároshoz közel, a zajtól mégis távol ünnepelhettek meghitt hangulatban, akkor a Pest-Buda Vendéglő tökéletes választás számotokra.

Vasárnapi ebéd Budapesten

Vasárnapi ebéd Budapesten? A magyar családok legfontosabb étkezése kétségkívül a vasárnapi ebéd, mely egyben az állandó heti programok részét is képezi. Ilyenkor abból a célból ül össze a család apraja-nagyja, hogy egy finom, gőzölgő fogás fölött beszéljék át a családtagokkal történt heti eseményeket....
Pest-Buda - design boutique hotel & bistro


Vendéglő & terasz +36 1 225 0377 | Hotel +36 1 800 9213

e-mail: hello@pest-buda.com


House rules & legal notice

facebook instagram tripadvisor flickr
Zsidai 21 Pierrot Baltazár Black Rose El Paseo del Mar És És Deli Jamie's Italian Jamie Oliver Jamie's Pizzeria Opera Café Spíler Buda Spíler beach club Spíler Original Spíler Pool & Bar Spíler Shanghai Pest-Buda Terasz
Szeretnék értesülni a hírekről